Najbolji trenuci MET Gale: Lizo svirala flautu, glumac stigao sa dvojnikom, a komičarka priznala da želi da se napije (FOTO)

03.05.2022

11:31

0

Uvek neke intrige i pomalo skandala da začine

Najbolji trenuci MET Gale: Lizo svirala flautu, glumac stigao sa dvojnikom, a komičarka priznala da želi da se napije (FOTO)
profimedia-0688219822 - Copyright Profimedia

MET Gala održana je protekle noći u Njujorku, a i ove godine okupila je svetske zvezde. Dok svi pričaju o modi i tome šta su poznate ličnosti obukle, ima i onih koje zanimaju neki drugi detalji.

Tako je svima bilo interesantno što se glumac Džared Leto pojavio praktično sa svojim dvojnikom! U pitanju je bio kreativni direktor modne kuće "Guči", a njih dvojica su nosili iste kostime.

Pevačica Lizo je, sa druge strane, zasvirala flautu, te ispričala kako se njena odevna kombinacija koju je ponela šila čak 22 hiljade sati.

Komičarka Ejmi Šumer i ovo je pretvorila u mesto za šalu.

- Svi su sedeli kući i pitali se 'Šta li će to Ejmi nositi?!'. Bukvalno nisu mogli da izdrže - rekla je ona i nasmejala sve, a na pitanje šta očekuje da će se desiti unutar samog događaja, odgovorila je u svom stilu:

- Ja sam ovde samo zbog pića.

Sara Džesika Parker je svojom haljinom odala počast Elizabet Hobs Kekli, prvoj afroameričkoj dizajnerki koja je oblačila Prvu damu.

Profimedia
 

Manekenka Điđi Hadid odlučila se za Versaće, ali ono što je mnogima bilo čudno jeste ogromna, perjana jakna. Taj momenat mnogima nije bio jasan.

Sestre Kajli i Kendal Džener mnogima su izgledale kao da su pošle na venčanje, odnosno sahranu - jedna je nosila venčanicu, dok je druga bila u crnoj haljini.

Blejk Lajvli je, ipak, "ukrala šou", a njena odevna kombinacija je proglašena za najbolju.

24sedam/AP Photo/Pixabay
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike