Jelena Karleuša i Duško Tošić su ćerki dali ime Atina, a to nije bilo planirano: Ovako je trebalo da se zove

03.05.2022

21:39

0

Pevačica je jednom prilikom govorila o tome

Jelena Karleuša i Duško Tošić su ćerki dali ime Atina, a to nije bilo planirano: Ovako je trebalo da se zove
profimedia-0285949678 - Copyright Profimedia

Jelena Karleuša i Duško Tošić su u braku dobili dve ćerke - Atinu i Niku, koje su centar njihovog sveta.

Međutim, malo ko zna da Atina nije trebala baš tako da se zove.

Trideset sedam dana posle rođenja ćerke Atine, Jelena Karleuša imala je prvo televizijsko gostovanje. U emisiji Ognjena Amidžića pojavila se u dugačkoj haljini, ne krijući sreću zbog nove životne faze.

ATAImages/ A.A.
 

- Biti majka je divan osećaj iako, moram priznati, nisam spavala 37 dana. Kada nekog toliko voli i kada nešto toliko želi, čovek sve može da izdrži. Sve je divno, sve je novo. Istinski uživam - pričala je Jelena u oktobru 2008. godine.

Prvi medijski nastup nakon porođaja iskoristila je da demantuje glasine o razlozima zbog kojih su suprug i ona za naslednicu izabrali ime Atina.

- Pročitala sam u novinama da smo ćerki dali ime Atina zato što smo je „napravili“ u tom gradu. To nije tačno. Atina je boginja mudrosti i najomiljenija Zevsova ćerka. Pošto ja volim grčku mitologiju i želim da mi dete bude mala mudrica, dobila je ime Atina.

Printscreen Instagram/karleusastar
 

Iskreno je priznala da su joj najbliži predlagali imena Sara ili Tea, koja su u tom trenutku bila popularna, ali je ona, kao uvek, želela nešto što ne postoji na ovim prostorima.

‒ Imala sam čak ideju da se ćerka zove Divna, po mojoj majci. I to je prelepo ime, a nije često. Međutim, čula sam da to nije dobro, zbog bake koja je živa i zdrava ‒ ispričala je Jelena i javno pozdravila svoju majku koja je, dok je ona bila u studiju tada, čuvala unuku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike