Nataša Ninković se odlučila na drastičnu promenu: Godinama je znamo kao brinetu, ali sada ima novu boju kose (FOTO)

02.05.2022

14:32

0

Autor: Marija Mitić

Da li se odlučila na ovaj potez samo zarad uloge, mnogi se pitaju

Nataša Ninković se odlučila na drastičnu promenu: Godinama je znamo kao brinetu, ali sada ima novu boju kose (FOTO)
Nataša Ninković - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Glumica Nataša Ninković oduvek je važila za pravu lepoticu, a njen široki osmeh joj je zaštitni znak. Kao i većina glumica, ni Nataša nije drastično menjala ništa na sebi, pa čak ni frizuru već je svi oduvek znamo kao brinetu.

ATAImages/ A.A.
Nataša Ninković

Ipak, ona se sada odlučila na promenu kojom je prikupila pregršt komplimenata. Naime, kako se vidi na njenom Instagram nalogu, Ninkovićeva je postala plavuša i može se reći i da joj ova boja kose podjednako dobro stoji.

Printscreen Instagram/ natasaninkovic
Nataša Ninković postala plavuša

Inače, poznato je da glumci neretko menjaju svoj izgled zarad uloge, pa se tako postavlja pitanje da li se Nataša Ninković zaista odlučila na ovako drastičnu promenu ili je u pitanju perika ili fabranje kose zarad neke naredne role.

Inače, glumica je nedavno podigla veliku prašinu izjavom da bi volela da se na njenoj sahrani umesto plača začuje muzika.

- Rekla sam majci jednom, pošto su te sahrane u Trebinju jako tužne, da ću stvarno da potpišem da, kad budem umrla, niko ne plače, nego da puste neku muziku koju sam volela, nek puste to. A ne da mi nabrajaju šta sam sve radila, to ne... Samo muzika i da niko ne plače. A moja mama mi kaže: "Kad nemaš ćerku, ne boj se, nećeš imati ni ko da plače." Toliko smo se smejale tome. Ona je jako duhovita. Kada mi je to rekla, stalno mi odzvanja, ali to je to, lepo mi je sa mojim muškim. Biću i dobra svekrva, kad ja vidim da su moja deca srećna, i ako je to njihov izbor, ja ću to da poštujem. Moja ljubav je sloboda, nije posesivnost - ispričala je Nataša ranije za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike