Nataša Ninković sinove školuje u inostranstvu, a ispunila je i dugogodišnji plan: Trčeći se vraćam na to mesto

10.02.2022

11:45

0

Glumica je govorila o životnim promenama koje joj izuzetno znače

Nataša Ninković sinove školuje u inostranstvu, a ispunila je i dugogodišnji plan: Trčeći se vraćam na to mesto
juzni_vetar_premijera_02112021_0204 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jedna od najomiljenijih glumica u Srbiji, Nataša Ninković, nedavno je ispratila sinove Matiju i Luku na školovanje u inostranstvo, što je za nju i supruga Nenada svakako bila velika promena u životu.

U potpunosti može da bude zadovoljna i ponosna kako je ispunila majčinsku dužnost, te joj sada predstoje neke drugačije godine uživanja za nju i supruga Nenada, što će u neku ruku biti ozvaničeno predstojećeg leta kada kroči u pedesete.

Instagram printscreen/natasaninkovic
Nataša Ninković sa sinovima

- Novine svašta pišu, da ne kažem izmišljaju. Imaju neke polovične informacije, pa se tako često susrećem sa svojim “lažnim intervjuima”, kolažnog tipa – miks čaršijskih i mojih izjava, istrgnutih iz konteksta. Nadam se da ćemo uskoro živeti u sistemu gde će se snositi posledice takvih radnji.

Tačno je da smo se preselili u centar grada, ali to je bila dugogodišnja odluka i plan koji je sad sproveden u delo. Deca su porasla, otišla u inostranstvo da studiraju i vreme je za promene - rekla je glumica.

Takođe je otkriveno da se veoma strastveno bavi uređivanjem i organizovanjem novog životnog prostora, da li je to talenat koji je prepoznala i u čemu posebno uživa u tom procesu?

Tanjug/Strahinja Aćimović
Nataša Ninković

- Mnogo mi je važan prostor u kome živim, jer dosta vremena provodim u kući. Ceo enterijer, sa svim detaljima i energija samog prostora, kao i njegov miris. To je mesto odakle odlazim u svakodnevicu i kome se trčeći vraćam. Stilovi i trendovi se menjaju, ja ih pratim, ali uzimam samo ono što osećam kao svoje ili naše. Bez obzira na ukus, ono što prostor mora imati to je lični pečat - objasnila je Nataša za Story.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike