Aleksandra Mladenović o porodici, udaji i planovima za budućnost: Ne mogu da garantujem da ću ostati u braku

01.05.2022

16:19

0

Kako ističe, teško je reći šta želi, a šta ne

Aleksandra Mladenović o porodici, udaji i planovima za budućnost: Ne mogu da garantujem da ću ostati u braku
Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Mladenović važi za jednu od najzaposlenijih pevačica na ovim prostorima, pa zato često ne bude sa svojom porodicom za praznike.

Ona je sada u iskrenom razgovorom otkrila pojedinosti iz privatnog života, koje možda mnogi nisu znali.

- Uvek sam se radovala 1. maju i vremenu sa porodicom. Karantin za vreme korone je učinio da sam manje radila, ove godine radim i prošle sam, ali sam pre dve godine bila sa svojima, roštiljali smo i pili pivo. Doduše, ja sam pila, da budem iskrena, jer moji ne piju - kaže kroz smeh Aleksandra i dodaje da ju je majka naučila svemu što zna:

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Mene je mama naučila svemu, sve znam da spremam. Period korone sam iskoristila da naučim da spremam i znam skoro sve, odlično spremam roštilj, mesto, paste, ma sve. Jedino hleb ne znam da mesim, to mi nikada nije išlo - počinje pevačica, koja dodaje da je majka nikada ne kritikuje, već sve mirnim putem i razgovorom pokušava da reši sa njom:

- Mama je sa mnom uvek mirno rešavala probleme, razgovorom. Ja sam znala da se iznerviram kada mi oko jela nešto ne ide od ruke, pobacam sve, onda ona sedne i kaže: 'Ajde polako, smiri se, sad pokušaj opet, ovako...' Često razmenjujemo recepte, čak i preko video poziva i onda kada nešto napravim, ja je pozovem da joj pokažem.

Aleksandra ne krije da joj porodica veoma nedostaje, naročito bratova deca.

ATAImages/ A.A.
 

- Porodica mi najviše fali kada su praznici, a i inače, bratova deca pogotovo. Žao mi je što ne učestvujem u njihovom odrastanju, ali pričamo svaki dan. Kada odem kući najviše volimo da šetamo pored reke, vozimo se kolima, ja ih vozim skuterom. Eto, to je ono što ne znate, jako volim da vozim motore i kod kuće imam svoj skuter, jedva čekam da odem tamo i da ga vozim, u tome uživam.

Poznato je da je Mladenovićeva imala jedan turbulentni ljubavni period, ali sada uživa u slobodi. Međutim, ne krije da je porodica neretko zapitkuje kada će da se udaje.

- Baba me stalno pita: 'Što se ne udaješ? Da to dočekam i da umrem!' Mama ne, ona mi kaže da je vreme da se uozbiljim, a ne zna da sam ja veoma ozbiljna žena (smeh). Moji su veoma tradicionalni, svi smo, oni su u braku 38 godina i jako im je bitno da se udam, da imam decu. Ja ne mogu da garantujem da ću ostati u braku, drugačija su vremena danas, bitno je da nađem srodnu dušu, a ako ne budemo mogli zajedno, dete ide sa mnom, ali ćemo ga odgajati zajedno - priča Aleksandra za Republiku i dodaje:

ATAImages/ A.A.
 

- Teško je reći šta želim, a šta ne. Ja sam se u glavi za svakog svog muškarca udala i rodila mu decu, mi žene smo takve. Sada sam sazrela i sada je druga priča, ne verujem u ono da ljubav ulazi na usta. Nisam neko ko će čekati muža u kuhinji i spremati mu doručak, ručak i večeru, to se od mene stvarno ne može očekivati. Ljubav ne ulazi samo na usta, prema tome bi se udala za kuvara, ako je dobar čovek naravno - zaključuje Aleksandra.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti