Još je na probnom testu! Aleksandra Mladenović ponovo zaljubljena! Otkrila da li razmišlja o udaji i prinovi

06.04.2022

14:22

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je lepe vesti saopštila u jednoj televizijskoj emiisji, a onda je naišla na opaske Žike Jakšića

Još je na probnom testu! Aleksandra Mladenović ponovo zaljubljena! Otkrila da li razmišlja o udaji i prinovi
aleks - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Aleksandra Mladenović pred kamerama je priznala da je konačno ponovo zaljubljena, što je dugo priželjkivala. Ipak, nije želela da otkrije o kom mladiću se radi, a u razgovoru sa Žikom Jakšićem u jednoj emisiji rekla je i kada planira da stane na ludi kamen.

- Mislila sam da ne pričam ali što da ti ne kažem, eto zaljubljena sam - priznala je Aleksandra stidljivo, na šta ju je Žika upitao kada će se udati.

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Mladenović

- Neću sad da se udajem, još sam mlada, prvo karijera i posao. Moram da radim, bre, Žiko - rekla je pevačica dok joj je voditelj i muzičar poručio da što pre počne da radi na prinovi, a čak joj je isplanirao i tačan period kada bi trebala da zatrudni i porodi se, sve u skladu sa poslom, poslovnim obavezama i letnjom sezonom kada su pevači najviše zauzeti.

- Kad zatrudniš, realno možeš da pevaš do 4. meseca i to ti je jedno godinu dana pauze. Sad ima puno posla oko leta, znači tu već možete u maju da se angažujete, pa ostaneš trudna u septembru, pa tamo da se porodiš u martu, dok se oporaviš to je jun i u julu počneš da radiš - isplanirao je Žika u Mladenovićkino ime, kao pravi mag za šoubiznis, dok se Aleksandra smejala i prebacila priču na svoju kumu Vanju Mijatović uz objašnjenje da prvo čeka njenu svadbu i dete.

ATAImages/Antonio Ahel
Žika Jakšić

- Evo da odradim sezonu pa ćemo da vidimo! Žiko, još je na probnom testu, prvo moram da vidim da li je pravi - pravdala se Aleksandra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike