Baba vrši pritisak da se udam: Aleksandra Mladenović već duže vreme samuje: Njoj je bitno da što pre rodim decu

26.03.2022

10:03

0

Pevačica je fokusirana na karijeru i već duže vreme je singl, što njenoj porodici baš ne prija

Baba vrši pritisak da se udam: Aleksandra Mladenović već duže vreme samuje:  Njoj je bitno da što pre rodim decu
gobeljic_slavlje_16122021_0034 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Mladenović jedna je od najangažovanijih mladih pevačica na estradnj sceni, a zbog napornog tempa života i svakodnevnih svirki, neretko završi na infuziji. 

- Često mi pada imunitet, često menjam vremenske zone, često sam ne znam ni sama gde, tako da mi infuzija uvek pomogne - priznaje Alekandra i dodaje da šminkom uglavnom pokrije sav umor i nedostatke.

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Mladenović

 

Iako iza kamera izgleda kao devojčica, za društvene mreže trudi se da parira svetskim trendovima i nema problem da javno prizna da koristi popularne filtere kako bi na fotkama izgledala savršeno. 

- Za šta je tu Fotošop?! Sve što imam ja ću da stavim bukvalno, moram da budem lepa, umetnica mora da bude lepa - našalila se Aleksandra.

Pevačica je već duže vreme sama, još nije pronašla parnera koji bi mogao da joj parira u svemu, a zamerku za to što nema dečka najčešće ima njena baka, koja nestrpljivo čeka da se Aleksandra i njene sestre udaju.

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Mladenović

 

- Baba nas zamišlja da smo već za kupus spremne. Stalno nas tera kao „Ajde, udajte se“, pa nam govori: „Ma, nema ništa od vas, gotovo, nikad se nećete udati“. To je moja baba, baš je zmaj i stalno nas pritiska zbog udaje. Njoj je bitno da mi što pre rodimo decu, da ona uživa u njima dok je živa, da imamo svoju porodicu - ističe pevačica.

Pevačica ističe da se sada fokusirala na karijeru, te da će o porodici razmišljati tek pošto nađe muškarca za ceo život. 

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Mladenović

 

- Ja sam pošla nekim drugim putem, počela da gradim karijeru, preselila se u Beograd, nije mi još prioriret da se udam i da rađam decu. Nije da ne želim, ali ne mogu ja da naručim dečka i da mu kažem „Ajde, ženi me“- iskrena je Aleksandra za „Grand Online“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike