Snežani Savić preminula majka: Tek sada je smogla snage da progovori o gubitku

30.05.2024

15:07

0

Glumicu je mama uvek podržavala u svemu

Snežani Savić preminula majka: Tek sada je smogla snage da progovori o gubitku
Snežana Savić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumici Snežani Savić umrla je majka ufebruaru ove godine, a o njenom odlasku tek sada je smogla snage da govori.

- Majka mi je preminula osmog februara i to me je potpuno slomilo, iako je ona doživela duboku starost, zakoračila je u 91. godinu. Ali, bez obzira na godine, to je jedan nenadoknadiv gubitak. Apsolutno, majka je jedna, gubici svojih stvoritelja, roditelja, mislim da je to mnogo teško - rekla je glumica, a zatim poručila da je svesna da život mora da ide dalje.

- Rad mi donosi snagu. Uvek me rad posebno nekako inspiriše. Hodam lakše kroz ove godine, čak i kroz ovaj gubitak koji sam imala, da nekako zalečim svoje rane, ako mogu - ispričala je Savićeva.

ATA Images/Zorana Mandić
Snežana Savić

Ona je uvek isticala da joj je majka oduvek bila vetar u leđa, dok je za oca priznala da je bio protiv toga da postane glumica.

- Otac, strog i patrijarhalan, smatrao je da njegova ćerka treba da se bavi nekim zanimanjem koje bi trebalo da ima veći respekt u društvu i koje će da obezbedi bolju egzistenciju. Nije bilo nekog burnog reagovanja, ali da su bili srećni zbog toga, nisu - rekla je Snežana za Una TV.

Glumica, takođe, naglašava da joj mnogi nisu oprostili lepotu, a neretko je dobijala i nepristojne ponude, a svesna je da toga ima i danas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike