Goca Lazarević o sujeti na estradi: Jednog trenutka iz '99. se i danas dobro seća!

12.11.2020

15:16

0

Dok su je mlađe koleginice tada gledale, sa usana i iz očiju im je čitala ono što su zapravo o njoj mislile

Goca Lazarević o sujeti na estradi: Jednog trenutka iz '99. se i danas dobro seća!
Copyright Goca Lazarević ATAImages/Antonio Ahel

Goca Lazarević, kao gošća ,,Premijere”, progovorila je o sujeti na estradi, te se osvrnula na trenutak iz 1999. godine kog se i danas vrlo dobro seća.

– Da, ja se baš privatno ne družim sa svojim kolegama, osim kada se vidimo. Sećam se jednog trenutka, bio mi je bolan, 1999. godine nakon bombardovanja, pojavila se pesma ,,Mala žena” i te godine je bila pesma godine, ja pevačica godine. Kada sam dobila tu nagradu, i kada je to promovisano na najvišem nivou, sećam se mlađih koleginica, koje su me gledala, čitala sam, nekima iz pogleda, nekima sa usana: ,,Šta hoće ova baba?” – ispričala je prevačica.

– Ja kad sam počela da pevam mene si morao da udariš da bih se pokrenula, a da bih počela da vrckam, trebalo je malo više truda, a one danas što se tiče scenskog ponašanja, stajlinga, imaju stiliste… Ponekad se pitam šta je to što oni imaju, pa su tu gde jesu, a pevaju kao tele u pubertetu, nemojte da me pitate ko su – dodala je.

Inače, Goca je oduševljena novim priznanjem

– Mnogo sam nagrada dobila u životu, pre dve godine nagradu za životno delo, mislila sam da je tu moj limit, međutim postoji još jedna nagrada (Nacionalni estradno-muzički umetnik za 2020. godinu), koja je i vrhunac, najveća, nagrada za umetnika, pevača, muzičara… Zasluge za nešto što si ostavio ovom narodu i ovoj naciji, a ja sam zahvaljujući svojoj interpretaciji nekih pesma i kompozitoru Milutinu Popoviću Zaharu otpevala pesme, ne samo koje se pevaju 3-4 decenije, neko će ostati iza mene u zalog budućim generacijama – istakla je Goca.

Pročitajte još:

Goca Lazarević za 24sedam: Ako nas socijalna distanca udalji, bolje da nismo živi!

Tužna ispovest Goce Lazarević: Nedostajala mi je majčinska ljubav, tatine žene su bile grube prema nama…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Premijera

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike