„Što da ne, na sve pristajem!" Goci Lazarević pripala titula koja nikom nije!

29.04.2022

21:39

0

Pevačica će uskoro proslaviti pet decenija muzičke karijere, ali ako je suditi po njenoj energiji - kao da je tek na početku

„Što da ne, na sve pristajem!" Goci Lazarević pripala titula koja nikom nije!
grand_specijal_02022022_00018 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Gordana Lazarević je skoro već punih pet decenija na sceni, a kako kaže - uopšte joj se ne čini tako. Sve joj je, priznaje, brzo prošlo i energije ima i na pretek.

- Ni ja ne verujem, ne znam šta me snašlo (smeh). Kada sam ja pitala moju svekrvu kako joj je prošao život, rekla mi je kao tren i bilo me je sramota da je pitam šta to znači. Međutim istina je da su meni sve ove godine prošle kao tren i ja imam entuzijazma, želje i volje i uvek bih nešto novo i drugo - počela je Goca, piše „Grand onlajn", koja se nedavno bila i upustila u novu muzičku avanturu.

Pevačica je, naime, snimila pesme na nekoliko stranih jezika.

Goca Lazarević ATAImages/ S.T.
 

- Iskreno rečeno, ja mogu sve, a ne moram ništa. Imam slobodnog vremena, deca su odrasla i kada radim mislim samo na sebe. Došla su neka nova vremena i onaj ko može treba da prikaže još više od onoga što jeste. Bog mi je dao da mnoge moje pesme ostanu zabeležene u vremenu i pevaće se i posle mene, ali ta moja dečija radoznalost je došla sada do izražaja. Kada sam shvatila da mogu i na španskom da pevam, evo sad već petu pesmu snimam - objasnila je ona.

Goci je, takođe, pripala i „titula" kojom malo ko može da se pohvali. Skoro je, naime, otvorila Jutjub kanal, pa mnoge oduševila i zaradila zvanje - najstarije jutjuberke.

- Eto, zašto da ne? Imam mladog pi-ara koji mi je dao ideju, a ja sam kao mlad majmun i uvek na sve pristajem - nasmejala se ona, koja za pomenute medije priznaje da u novoj ulozi te „najstarije jutjuberke" i te kako uživa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike