Prva fotografija Milana Stankovića s Hilandara: Pevač menja život iz korena (FOTO)

29.04.2022

10:45

2

Vaskršnje praznike je takođe tamo proveo

Prva fotografija Milana Stankovića s Hilandara: Pevač menja život iz korena (FOTO)
Krsto Vulovic/ATAImages

Na listi prioriteta, Mialnu Stanković svakako je vera na prvom mestu. Pevač je, kao što je već i poznato, u potpunosti promeni osvoj životni stil, pa mir pronašao u molitvi.

Vaskršnje praznike, inače, proveo je u Grčkoj, u manastiru Hilandar. Sudeći po najnovijim objavama na Instagramu, ostao je još neko vreme tamo u veri i molitvi.

Milan Stanković, Instagram screenshot / milanstankovic
 

Nedavno, u velikoj ispovesti za medije, Milan je objasnio koliko mu je vera važna, te kako je pronašao mir upravo okrenuvši joj se.

Milan Stanković, Instagram screenshot / milanstankovic
 

- Hajde da se latimo spasonosne Isusove umnosrdačne molitve, koja je ključ za osvajanje unutrašnjih prostora, za trezvenoumlje, upoznavanje Boga, sebe i stvarnosti. A onda nam neće biti važne banalnosti i tračarenje - rekao je za „Objektiv", a onda nastavio:

- Tada ćemo moći da se obradujemo, a ne snebivamo kada naša braća i sestre idu u manastir. Molim vas da se najpre upoznamo, pokajemo i izmirimo s Bogom, da iskoračimo iz prolaznih i trivijalnih stvari, iz vremena u večnost. Iz statistike preživelih u punoću života. To su moje želje ljudima.

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti