Sve duguje njoj: Milan Stanković je odrastao bez oca, odgajila ga je majka koja je čistila po kućama, a evo kako ona izgleda (FOTO)

13.03.2022

05:55

0

Pevač je svojevremeno ispričao da se njegova mama nije libila nikakvog posla kako bi odgajila njega i sestru

Sve duguje njoj: Milan Stanković je odrastao bez oca, odgajila ga je majka koja je čistila po kućama, a evo kako ona izgleda (FOTO)
vesna_zmijanac_18022022_0102 - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Pevač Milan Stanković retko se pojavljuje u javnosti, totalno je promenio imidž, a postojali su napisi da se okrenuo duhovnom načinu života, međutim, on o tome nije želeo javno da govori.

O članovima svoje porodice retko i priča, i ne voli da ih eksponira u javnosti, te tako malo ko zna kako izgleda njegova majka koja mu je najveći oslonac i podrška. Stanković je jednom prilikom na Instagramu objavio fotografiju majke iz mladosti i pokazao koliko je uz njega bila tokom odrastanja i karijere, na čemu joj je zahvalan. 

Instagram printscreen/milanstankovic
Majka Milana Stankovića u mladosti

 

Nije imao detinjstvo kao i njegovi vršnjaci, jer je odrastao bez oca. Dok je bio beba, njegovi roditelji su se razveli, a kada je imao četiri godine, otac mu je umro u zatvoru pod nerazjašnjenim okolnostima.

Majka se kasnije preudala i dobila ćerku Nastasiju, a da bi deca imala sve što im je potrebno, nije se libila da obavlja i nekoliko poslova istovremeno kako bi ih odgajila i izvela na pravi put.

ATAImages / Milan Maričić
Milan Stanković

 

- Radila je u trafici, peglala je i čistila je po kućama. Često je pozajmljivala novac. Bilo je teško, ali se borila za mene i sestru ‒ otkrio je jednom prilikom Milan, koji je odrastao u Obrenovcu, gde danas inače, i živi njegova majka. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike