Čola je kod ove žene često i dobro jeo! Kod nje je i porodicu dovodio: Kuvarica otkriva kakav je pevač privatno!

10.04.2022

11:40

0

Zdravko je u restoranu u kom je radila bio rado viđen gost - uvek nasmejan, a „pre svega jedan čovek iz naroda"

Čola je kod ove žene često i dobro jeo! Kod nje je i porodicu dovodio: Kuvarica otkriva kakav je pevač privatno!
Copyright Foto: RTS Promo

Osim što već dugo važi za jedno od najvećih imena sa scene, Zdravko Čolić poznat je i kao pravi gospodin, porodičan čovek, izuzetno lepo vaspitan.

Svojevremeno, kuvarica Sandra Đuretić, koju je publika upoznata kroz „Praktičnu ženu" („Bakina vanglica"), te kao „food" blogerku čiji su recepti i te kako popularni na Jutjubu, imala je čast da priprema obroke kako za njega, tako i za njegovu porodicu.

Dok je radila u jednom poznatom beogradskom restoranu - Čola im je, kaže, bio rado viđen gost, koji je umeo često i da svrati do kuhinje ne bi li tek pozdravio sve koji su tu s njom radili.

Čovek iz naroda

- On je bio naš redovan gost i pre svega čovek iz naroda, vedrog i razdraganog duha, uvek predusretljiv i nasmejan. Kad god je dolazio u restoran, prvo je odlazio u kuhinju da počasti nas koji tu radimo. To niko od poznatih nije radio - rekla je jednom prilikom Sandra, pa otkrila i šta pevač najviše voli da jede.

- Uvek je naručivao domaća kuvana jela koja su tog dana bila na meniju restorana. Voleo je domaće lepinje i proje koje sam ja mesila. Često je dolazio i sa porodicom i čak telefonom naručivao hranu i dolazio samo kako bi je pokupio. Kako je to bio restoran nacionalne kuhinje, nije bilo modernih kolača, ali smo pravili pravu lenju pitu, krempite koje su nekada pravile naše bake, kao i pite sa orasima. Sve je to jako voleo - ispričala je za „Grand onlajn".

Zdravko Čolić ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike