Voditelj uradio veliku stvar za Čolu, a on ovako odreagovao: Hteo je da mu budem gost na koncertu, ali ga je bilo sramota!

09.04.2022

15:11

0

Autor: Marija Mitić

Jedan hit „Flamingosa" posebno se dopao pop zvezdi

Voditelj uradio veliku stvar za Čolu, a on ovako odreagovao: Hteo je da  mu budem gost na koncertu, ali ga je bilo sramota!
Zdravko Čolić - Copyright ATAImages/A.A.

U svojoj muzičkoj karijeri, voditelj Ognjen Amidžić, koji je činio dvojac „Flamingosi" zajedno sa preminulim gumcem Marinkom Madžgaljem, iznedrio je mnoštvo hitova. Jedna od njihovih pesama je i „Hoću da pevam kao Zdravko Čolić", u kojoj pevaju o balkanskoj pop zvezdi Zdravku Čoliću.

Ognjen se sata prisetio nastanka ove numere, kao i Čoline neprocenjive reakcije kada je čuo numeru.

Ognjen Amidžić Antonio Ahel/ATAImages
 

- Sećam se, pre nego što sam počeo da vodim emisiju AmiG show, izbacili smo pesmu „Hoću da pevam kao Zdravko Čolić", to je bilo ludilo. Zdravko nas je zvao na ručak, bio je oduševljen, hteo je da otvorimo u Areni koncert. On je stvarno sjajan - rekao je Amidžić.

- Mi kada smo radili tu muziku to je bilo mega zezanje. Bio sam u Italiji, čuo sam jednu pesmu i palo nam je na pamet da napravimo zezanje da želimo da pevamo kao Zdravko Čolić. To je bilo presmešno, on je mnogo gotivio taj fazon „Flamingosa". Bila je ideja da mi otvorimo njegov koncert, ali rekao je da ga je sramota da dovodi nekoga ko ga hvali - ispričao je Amidžić.

Zdravko Čolić ATAImages/ A.A.
 

Voditelj ističe i da je najduže čekao na Zdravka Čolića da mu bude gost u emisiji.

- Ja sam nakon toga krenuo sa emisijom i Čola je došao tek posle par godina. Ako možemo reći, njega sam čekao kao gosta i dogovor je bio jako lak. Sa velikim zvezdama je dogovor lak - završava voditelj u emisiji „Realna priča".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike