„Žurim na rođendan!" Policija noćas zaustavila i Dušicu Grabović, a bokser otkrio kako se pevač ponašao na njegovom slavlju (FOTO)

27.04.2022

10:40

2

Sudeći po njenim objavama, kasnije se našla u društvu sada privedenog Darka Lazića, na istoj proslavi

„Žurim na rođendan!" Policija noćas zaustavila i Dušicu Grabović, a bokser otkrio kako se pevač ponašao na njegovom slavlju (FOTO)
Dušica Grabović - Copyright ATAImages/ M.M.

Nekoliko sati pre nego što je priveden, Darko Lazić bio je na rođendanskoj žurki boksera Marka Nikolića. Sudeći po objavama na društvenoj mreži Instagram, na istom je slavlju bila i Dušica Grabović, koju je zbog brze vožnje policija zaustavila - pre nego što je stigla na slavlje.

Pevačica koja se nedavno našla u centru skandala kada je dovedena u vezu s organizovanom prostitucijom zajedno sa Duškom Banjcem, objavila je niz kratkih snimaka na Instagramu i tako obelodanila sa čime se susrela pre nego što je stigla kod Nikolića, ali i za sto sa sada privedenim Lazićem koji je okupljene u jednom trenutku bio zabavljao pesmom.

- Kad me zaustave zbog radara, prolaze im ljudi koje voze i preko 50 km/h, ali mora da sam im ja bila vrlo zanimljiva, onako, da me zaustave... Bila sam uredno vezana. Čekam kaznu već deset minuta, 'ajmo bivše kolege, žurim na rođendan Marku Nikoliću, kasnim na tortu! - govorila je ona.

- Kaže mi bivši kolega: „Platite u roku od osam dana 5.000 dinara, u protivnom je 10.000", ja kažem: „Nije problem, ja plaćam sve svoje račune na vreme, makar nemala hleba da jedem"! Ja za račune uvek imam - dodala je u svojoj objavi.

Podsetimo, Darko Lazić je priveden u ranim jutarnjim satima i prema „Telegrafovim" saznanjima, određen mu je pritvor do 48 sati. Kasnije, biće priveden i kod sudije za prekršaje. Pevač je vozio 117 kilometara na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena brzina 80, a prema daljim medijskim navodima, bio je podvrgnut i testu na drogu, kao i alko-testu, koji su pokazali i da je pozitivan na kokain.

Imao je i 0,91 promila alkohola u organizmu.

- Darko se ponašao kao pravi gospodin. Sedeo je, pevao i veselio se, a da li se drogirao ne znam. Svako neka vodi svoj život - izjavio je u jeku drame oko pevačevog privođenja bokser za „Telegraf".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike