Marija Šerifović pre tri godine prvi put ofarbala jaja: Kao mala morala sam da pobeđujem, sad se ne stresiram

25.04.2022

07:49

0

Pevačica je objasnila da sve praznike dočekuje u krugu porodice, uz bogatu trpezu

Marija Šerifović pre tri godine prvi put ofarbala jaja: Kao mala morala sam da pobeđujem, sad se ne stresiram
Šerifović - Copyright Instagram printscreen/serifovic

Pevačica Marija Šerifović poštuje tradicionalne srpske običaje, a najveći hrišćanski praznik Vaskrs proslavila je sa najbližima, majkom Vericom, kumovima i prijateljima.

Danas kako kaže, nema dečije bubice da mora da pobedi u kucanju jajima, dok je kao mala, ona uvek morala da bude pobednica. Šerifovićeva se prisetila uspomena iz detinjstva i otkrila kako danas proslavlja Vaskrs.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Šerifović

 

- Kao i svaki važan praznik ili privatni događaj, Vaskrs proslavljam u krugu najbližih - sa majkom, kumovima, pa ko stigne od prijatelja da nam se priključi. Uglavnom odabran krug ljudi, veoma bliskih, i podrazumeva se, dobra trpeza.

Marija je otkrila i kako je izgledao Vaskrs u njenom porodičnom domu u Kragujevcu.

- Znaju verovatno svi čitaoci da su uvek postojale određene tradicionalne igrice, koje su roditelji gotovo uvek radili na Vaskrs. Tako je bilo i u mom domu. Uvek sam imala neko "sigurno" jaje, jer morala sam još tada biti pobednik (smeh).

Printscreen „Sceniranje" Kurir TV
Marija Šerifović

 

U kuhinju se previše ne meša i kaže da je sve pripreme prepustila izvrsnoj domaćici - svojoj majci Verici. 

- Složićete se da je apsolutno najbolje za sve da to Verica odradi kako ne bi bilo ničeg neplaniranog (smeh). Šalu na stranu, mi imamo tradiciju kada su u pitanju veliki praznici, šta se sprema, tako da je majka tu neponovljiva - rekla je ona, pa otkrila da li se još uvek nervira kada izgubi u tucanju jajima.

- Pa pozvaću se na prvi odgovor. Tako sam kao dete volela da pobeđujem, kako sam starija, takva vrsta euforije me ne drži, ali svakako sam običaj u krugu porodice je nešto najlepše, pa se zato povodom pobede nešto i ne stresiram - rekla je Marija za Kurir. 

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Šerifović

Podsetimo, Šerifovićeva je pokazala koliko je vična u kuhinji u svojim vlogovima. Pravila je božićnu česnicu, rođendansku tortu, a i jednom je ofarbala jaja. Doduše, taj proces nije snimila, jer tada se nije bavila Jutjubom. Prvi put je jaja ofarbala pre tri godine, što je i kazala u jednom obraćanju svojim pratiocima. 

- Vaskrs ću proslaviti u Beogradu. Farbaću jaja, prvi put sam rešila da to lično radim! Da vidim i ja kako se farbaju ta jaja. I ukrašavaću ih, sve kako treba - rekla je pevačica kroz smeh tada.

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike