„Vasilija, Olja i Miša vam žele ljubav i zdravlje!" Glumac puca od sreće: Ovo mi je najlepši Vaskrs! (FOTO)

24.04.2022

15:44

0

Olja Bacić i Miodrag Dragičević s mezimicom Vasilijom proslavljaju u krugu porodice

„Vasilija, Olja i Miša vam žele ljubav i zdravlje!" Glumac puca od sreće: Ovo mi je najlepši Vaskrs! (FOTO)
Copyright Olivera Bacić i Miodrag Dragičević ,,Praktična žena” screenshot

Miodrag Dragičević napominje da mu se tempo života i te kako promenio otkako se ostvario u ulozi oca. Podsetimo, on i Olivera Bacić su postali roditelji krajem prošle godine, a ćerkicu su nazvali Vasilija. 

– Vaskrs ću provesti na najlepši mogući način sa porodicom, kao što sam prošle godine provodio sa svojom, sada imam jednu novu, svoju, Vasiliju i moju ženu, pa ćemo biti svi zajedno - počeo je Miodrag. 

- Sigurno da se razlikuje, jer je došlo nešto što je veće i od mene i od moje Olivere, nešto čemu posvećuješ ceo svoj život i osoba za koju radiš sve. Živiš za nekog drugog i nisi ti prioritet – dodao je, inače i brat glumice Tamare Dragičević za „Blic", pa nastavio o svom životu otkako „igra" novu, jednu od najlepših životnih uloga. 

Miodrag Dragičević, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

– Tempo se sigurno promenio, to je neminovno, drugačije je. Imaš manje vremena za sebe, dan kraće traje, ali to je sve prelepo i ne oseti se, nije ni za žaljenje, sve radimo iz prevelike ljubavi.

Kako se inače kaže - sinovi uvek mamine maze, a ćerke tatine. Na pitanje da li će razmaziti Vasiliju, odgovorio je: 

– Ne znam da li ću je razmaziti, verovatno hoćemo, ali ćemo naravno gledati da ne ide kroz život da neko kaže da je razmažena, nego da je naoružamo svime što je potrebno. Kako su nas naši roditelji učili, da na naš način prenesemo da Bože zdravlja bude jedna normalna osoba – nasmejao je Dragičević. 

Podsećanja radi, Olja i Miša su se upoznali na snimanju serije „Žigosani u reketu", a ubrzo zatim su i uplovili u romansu. Prošle 2021. godine „stali su na ludi kamen", pa i postali roditelji prvi put. Dobili su devojčicu Vasiliju. 

- Hristos vaskrse. Zdravlje , ljubav i sreću žele vam Vasilija , Olja i Miša - poručio je glumac putem društvene mreže Instagram. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike