Anđelka Prpić otkrila kako se Marija Šerifović snašla u svojoj prvoj ulozi: Pokidala i otišla dalje!

21.01.2022

14:58

1

Autor: Marija Mitić

Glumica i pevačica našle su se zajedno na setu nove serije "Šetnja s'lavom"

Anđelka Prpić otkrila kako se Marija Šerifović snašla u svojoj prvoj ulozi: Pokidala i otišla dalje!
Anđelka Prpić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Marija Šerifović našla se rame uz rame sa našim poznatim glumcima, kada je istupila pred kamere serije koja nosi naziv "Šetnja s'lavom".

Može se slobodno reći da je u pitanju debi Šerifovićeve kada je gluma u pitanju, a iako je tako, glumica Anđelka Prpić otkrila je da se je odlično snašla.

- Mara Šerifović je došla na kratko na naš set, unela nam malo nove energije, pokidala svoj zadatak i otišla dalje. A ništa manje, ni drugačije nismo ni očekivali - kaže Anđelka, pored koje je glavnu rolu dobio Andrija Kuzmanović.

24sedam/Katarina Mihajlović
Marija Šerifović

Marija će igrati samu sebe, a nju će, kao jedinu srpsku pobednicu na Evroviziji, intervjuisati voditeljka Una, odnosno upravo Anđelka. Ovim lepim novitetima se i Marija ranije pohvalila u svom vlogu na Jutjubu.

 - Imam ulogicu u jednoj seriji - rekla je pop zvezda još uvek mistično.

Ekipa glumaca serije koju ćemo uskoro imati prilike da gledamo na malim ekranima je velika, a uloge su pverene i Andreju Šepetkovskom, Anici Dobroj, Banetu Vidakoviću, Tihomiru Staniću, Branki Pujić, Andriji Miloševiću, Slobodanu Ćustiću, Miljani Gavrilović, Tari Milutinović i mnogim drugima. 

Serija je inpirisana istoimenom pozorišnom predstavom koju su pre više od deset godina izvodili glumci profesionalnog pozorišta u Lazarevcu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike