Maja Nikolić o estradi kao nikada do sada: Ovo je Sodoma i Gomora, hvala Bogu da mi se deca ovime ne bave!

22.04.2022

12:55

0

Pevačica bi svoje naslednike svakako podržala da su imali želju da se late mikrofona, ali ne krije radost što ipak nemaju takve ambicije

Maja Nikolić o estradi kao nikada do sada: Ovo je Sodoma i Gomora, hvala Bogu da mi se deca ovime ne bave!
Maja Nikolić - Copyright Printscreen ,,Sceniranje" Kurir TV

Maja Nikolić progovorila je o svom poslu i karijeri kao nikada do sada. Prisećajući se svojih početaka, posle tri decenije na sceni, naglašava kako su se mnoge stvari i te kako promenile.

- Mnogo se promenilo jer sam ja krenula sa estradnih dasaka, sa festivala, i tada si morao da se boriš da na svakom festivalu briljiraš, da budeš najbolji, i zaista sam imala sreće da sam plenila glasom. Danas imamo samo „Zvezde Granda", nemamo više te festivale gde ljudi mogu da promovišu svoj talenat - počela je pevačica za „Grand onlajn", pa dodala kako su je, pošto je startovala, brojne kolege podržale, a posebno „njena estradna mama".

- Svi su mi bili podrška, počev od moje Maje Odžaklijevske do Radeta Radivojevića, Vladimira Gajića. Maja Odžaklijevska je moja estradna mama koja mi je pomogla srcem i odvela me na prvu emisiju i dala mi kontakte sa mnogim džez i pop muzičarima u Srbiji, čak sam jedno vreme i živela kod nje, i ona me dan-danas zove „moja treća ćerka".

 

 

Kada bi dobila priliku da se nađe u žiriju „Zvezde Granda", tačno zna kako bi nastupila i ponašala se prema kandidatima.

- Bila bih oštrija, ali uvek na strani takmičara... Nikada ne bih ponižavala takmičare, imam dva sina... Nikada ne bih isekla krila nikome, nikada ne bih ponizila nijednog kandidata, i ako nešto ne valja, to se kaže na lep način. Ne volim da deci rušim snove, volim decu... Volim kako žirira Marija Šerifović, ja bih slično tako radila, možda bih bila stroža, ali Marijino žiriranje mi je top - ističe ona, pa se osvrće i na temu elitne prostitucije, kojom su se u poslednje vreme mnogi bavili.

- Ja sam čula, ali nisam deo tog sveta, apsolutno me ne zanima, ali kao mama dva sina sam apsolutno protiv toga i treba da se kazni. Nisam uopšte za legalizaciju prostitucije, već da treba da se ukine, jer država i kažnjava taj zanat zato što je nemoralan. Ne mogu takve žene, starlete i pevačice kojih u poslednjih godina ima koliko hoćeš da budu uzor našoj deci. Uzor je jedan Nikola Tesla, vladika Nikolaj Velimirović, a ne neka starleta koja prodaje svoje telo - smatra ona, pišu pomenuti mediji.

 

 

Zatim, naglasila je koliko joj je drago što sinovi nisu krenuli njenim stopama.

- Ja bih bila podrška čime god da se bave, ali ni jedan ni drugi hvala Bogu ne žele da se bave javnim poslom. Kad pogledamo u poslednjih par godina, ovo nije profesija ni za koga, zato što je mnogo degradirana profesija nas umetnika i pevača... Nažalost, druga su vremena, sve se promenilo, i meni se to ne dopada, baš je onako Sodoma i Gomora - zaključila je Nikolićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike