Nina Badrić se kladila na Konstraktu, volela bi i da sarađuju: Ništa me nije oduševilo kao ona poslednjih 15 godina

08.03.2022

21:25

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je progovorila i o ljubavnom statusu, pa otkrila koje je osobine osvajaju kod muškaraca

Nina Badrić se kladila na Konstraktu, volela bi i da sarađuju: Ništa me nije oduševilo kao ona poslednjih 15 godina
nina_vlada_2_koncert_14122021_0009 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Nina Badrić uveseljavaće svojim glasom beogradsku publiku, večeras, povodom Dana žena. Pevačica je ovom prilikom govorila za medije, gde je na samom početku otkrila da se nije zaljubila 10 godina, kao i da bi jako volela da je "amirova strela" opet pogodi.

- Ljubavni porazi ako se dese, preboliš to i ideš dalje kroz život. Emotivna sam, senzibilna sam, nežna sam. Moja maska je moj humor. Ne padam uopšte na udvarače, jako se teško zaljubljujem. Poslednji put sam se zaljubila pre 10 godina, volela bih osetiti ljubav prema nekome. Kad si u godinama, čovek te teško može oduševiti. Ne znam šta sve treba da ima moj sledeći partner - kaže pevačica i otkriva šta je osvaja.

ATAImages/ A.A.
Nina Badrić

- Padam na dobrotu, na džentlmene starog kova, kojih više nema. Ne volim arogantne. Super su mi dragi, dobri, normalni, ne mora biti milijarder, nek ima posao i profesiju u kojoj uživa - rekla je Nina, koja je potom upitana o aktuelnim temama, a nema aktuelnije u regionu od srpskog predstavnika na izboru za Pesmu Evrovizije - Konstrakte i njene pesme "In corpore sano".

Nina je iskazala oduševljenje našom umetnicom i istakla da bi sa njom rado sarađivala.

- Čula sam Saru Jo, sviđa mi se. Ona je na dobrom putu da napravi veliku karijeru. Ima sve što je potrebno. Kad sam videla Konstraktu ostala sam "paf". Ne znam da me je nešto u poslednjih 15 godina oduševilo kao ona. Njen nastup je konceptualna priča koja je meni bila jasna od prve sekunde, kad sam je videla rekla sam da pobeđuje, kladila sam se u večeru, dobila sam opkladu. Na pozornici se pojavila normalna žena, koja priča svakodnevnu priču na ciničan i duhovit način.

Printscreen/RTS
Konstrakta

- Poslala je vrlo značajne poruke. Mene je oduševila, sigurna sam da će se u Torinu sjajno plasirati, drugo, treće mesto, a možda će i odneti pobedu. S takvom umetnicom, koja nije deo estrade, koja poštuje ono čime se bavi, s njom bih sarađivala - rekla je Nina i potom se osvrnula na čoveka koji ju je dugo godina progonio, a nedavno je na ovaj slučaj reagovala i policija koja je donela zabranu prilaska.

Nina kaže da je tek tada prestala da se plaši progonitelja.

ATAImages/ A.A.
Nina Badrić

- Nemam strah, policija se umešala. Ne znam šta izazivam u ljudima, da me neko prati, nije ugodno nailaziti na istog čoveka gde god ste nalazili, da imate praćenje na automobilu, da on zna gde se vi nalazite, da srećete istu osobu gde god ste na nastupu, pa čovek stoji na ulici celu noć. Molila sam ga ljudski da me ostavi na miru, zvala sam policiju, tad je stalo, sud je doneo zabranu prilaska. Sebe smatram jednostavnom osobom, da ne izazivam sumanutu pažnju, ali to su osobe nestabilnije nego drugi ljudi, veruju da me treba spasti od nekog, da pišem pesme za njih, da smo sudbina, da samo on može da mi donese sreću, teško je objasniti - rekla je Nina, prenosi Kurir.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike