Kao sav normalan svet: Kejti Peri i Orlando Blum odveli ćerku u park, uslikani u neobičnom izdanju (FOTO)

22.11.2021

07:15

0

Pevačica i glumac su uhvaćeni kako provode vreme sa naslednicom, koja se igrala sa ostalom decom

Kao sav normalan svet: Kejti Peri i Orlando Blum odveli ćerku u park, uslikani u neobičnom izdanju (FOTO)
kejti peri orlando blum (2) - Copyright Profimedia

Kejti Peri i Orlando Blum su uhvaćeni kao pravi roditelji prilikom poslednjeg pojavljivanja u javnosti. Pevačica i glumac su uslikani dok šetaju sa jednogodišnjom ćerkom Dejzi u parku, dok su u rukama imali termose sa kafom. U jednom trenutku je njihova naslednica izgledala kao da se provodi najbolje na svetu dok se igrala sa drugom decom u parkiću.

Profimedia
 

Kejti je na sebi nosila trenerku i udobne čizme, dok je na glavi imala kačket, a tu je bila i nezaobilazna maska jer je pandemija koronavirusa i dalje u jeku. Njen partner Orlando je takođe bio u kežual izdanju - nosio je duks ispod teksas jakne i sive pantalone, kao i kapu i naravno masku. 

Sudeći po fotografijama, ponosni roditelji su uživali sa svojom naslednicom kao sav normalan svet, a niko od ostalih roditelja u parku nije se ponašao kao su u prisustvu zvezda, već normalnih ljudi.

Profimedia
 

Inače, Kejti je nedavno proslavila rođendan, a to su obeležili putovanjem u Meksiko. Kao prava porodica, oni su uživali tada na plaži, a slavljenica je imala i rođendansku tortu sa koje je oduvala svećice. Da li je Kejti zamislila želju da se njihova srećna porodica proširi pokazaće vreme.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike