„Volim JK, ali Ceca je pobedila!" Đorđe David otkrio čime je folk diva „kupila" članove žirija „Zvezda Granda", a posebno njega!

15.04.2022

07:18

0

Jedno mu je kod Jelene uvek falilo...

„Volim JK, ali Ceca je pobedila!" Đorđe David otkrio čime je folk diva „kupila" članove žirija „Zvezda Granda", a posebno njega!
Đorđe David - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Đorđe David je već izvesno vreme jedan od članova žirija „Zvezda Granda" i, s vremenom, stekao je određeno mišljenje o svakom kolegi i koleginici pored sebe. Kako i inače ne preza da to iskaže i javno, Siniša Medić je tokom „Zvezde Granda specijala" iskoristio priliku pa upitao rokera da zauzme stranu - tačnije, da kaže da li je pre za Cecu Ražnatović ili Jelenu Karleušu, koja više nije deo tima, ali koju je svakako zavoleo. 

Pošto je razmislio pa odabrao Cecu, voditelj je pomislio da je tako samo zato što ga je Jelena blokirala. Međutim, imao je objašnjenje koje je mnoge zaintrigiralo.  

- Ne, nije zato. Jelena ima pravo na svoje dečje bolesti kao i svako od nas, a tada kada je ona bila u takmičenju nisam znao Cecu - počeo je on. 

Jelena Karleuša, ATAImages/Antonio Ahel
 

Zatim je, po svom mišljenju, otkrio koja je ključna razlika između njih dve. 

- Kada je ušla prvog dana, rekla je: „Pišite moj broj telefona." Kada je Marija dobacila da imamo i grupu, odmah je tražila da je ubacimo. Rekla je da nam svima stoji na raspolaganju 00/24, za bilo šta. Ceca je zaista dostupna i u ponoć, to vam tvrdim, jer komuniciramo sa njom u to doba i u dva ujutru i u dva po podne. Prema tome, ta vrsta susretljivosti je pobedila, da kažem, ipak Ceca.

Dok je pak radio s JK, svakako je pokazivao naklonost prema njoj. Zato je malo onih koji su se baš ovakvom odgovoru nadali, posebno uzimajući u obzir to što su njih dvoje mnogo duže sarađivali nego on i Ceca. 

Ceca Ražnatović, 24sedam/Danica Božović
 

On je tada naglasio da Karleušu i te kako ceni i poštuje. 

- Uvek mi je falilo to što Jelena nije bila u toj „Viber" grupi, nije je interesovalo, uvek je bila negde iz nekog „ofa". Kad sedi na stolici pored tebe, tebi deluje da je sve to kul. Vidite, Jelena je neko koga ja volim i tu uopšte govora nema. Jelena je neko s kim smo ovde jeli 'leba i sa kim smo se samo tako zezali... Ali u ovoj priči, da li je crna ili plava, ja kažem crna, plava nije htela da joj se priđe - objasnio je on. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike