Đorđe David poručio Bosancu: On neka pogleda prvo svoju ćerku, pa onda neka kritikuje druge devojke! (VIDEO)

11.04.2022

12:47

0

I posle velike drame u „Zvezdama Granda" roker ne odustaje od svog stava

Đorđe David poručio Bosancu: On neka pogleda prvo svoju ćerku, pa onda neka kritikuje druge devojke! (VIDEO)
Đorđe David - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

U najnovijim „Zvezdama Granda" ekipa žirija gotovo se „posvađala na krv i nož" zbog stajlinga kandidatkinja Maje Đorđević i Anastasije Ićurup. Devojke su, naime, nastupile na poznatoj sceni u vrlo slobodnim izdanjima, što ih je sve bilo i podelilo.

Tokom rasprave, inače, Dragan Stojković Bosanac istakao je kako „mu je neprijatno da ih sada gleda" i naglasio kako „nemaju više ni šta da skinu". Rokeru Đorđu Davidu se to nimalo nije dopalo ni tokom emisije, a ni sada, kada je pred snimanje nove epizode porazgovarao sa ekipom 24sedam o čitavom događaju.

Đorđe David Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

Ovom prilikom, otkrio je kako smatra da Bosanac gotovo i da nema pravo da iznosi mišljenje o, konkretno, Anastasiji, koja je posle čitave drame odustala od takmičenja. Ovo je izjavio ukazujući na harmonikaševu ćerku Džidžu, te to kako se ona oblači. Pevačica, naime, stoji i kao jedna od zastupnica ovakvog stila kao neko ko „izlazi polugo".

Dragan Stojković Bosanac ATAImages/Antonio Ahel
 

Karleuša?

Takođe, roker nam je rekao i kako oseća da je „žiri ove godine dobio neko prosvetljenje":

- Svi znamo da je prošle godine Jelena Karleuša dolazila polugola i niko nije smeo da joj bekne - prokomentarisao je on, ne odustajući od stava da se devojke uopšte nisu obrukale.

Podsećanja radi, tokom emisije, Đorđe David je i te kako odbrusio Bosancu kada je čuo da mu je neprijatno što gleda Anastasiju i Maju.

- Bosanac, očigledno su te negde u ram stavila ta dva konjička semafora, pa si se ograničio i doživljavaš ovo kao varijantu gde svi treba da budu zakopčani do grla. Ana, idi na dijetu i ti ćeš se onda ovako nositi i nema nikakvih problema - uzviknuo je bio, obraćajući se zatim i Bekuti, koja je takođe skrenula pažnju mladim pevačicama da se tako ne oblače, dodajući da joj se povraća od vulgarnosti.

O čemu smo još razgovarali s Đorđem Davidom pogledajte u snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike