Kraljica Elizabeta želi da unuku da drugu šansu? Tražila od Harija da se pojavi na ovom mestu sa njom

19.04.2022

11:55

1

On je otkrio i detalje susreta koji se nedavno dogodio sa njom

Kraljica Elizabeta želi da unuku da drugu šansu? Tražila od Harija da se pojavi na ovom mestu sa njom
profimedia-0637015228 - Copyright Profimedia

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl boravili su nedavno u Velikoj Britaniji, a novi detalji njihove posete otkrivaju se iz dana u dan.

Poznato je da su se Hari i Megan videli sa kraljicom Elizabetom, a on je čak i otkrio detalje tog susreta.

- Imala je dosta poruka za britanski tim, a većinu sam im već rekao. Bilo je divno videti je, siguran sam da bi volela da je s nama, samo da je mogla - rekao je za BBC.

Profimedia
 

Ono što je sve iznenadilo jesu tvrdnje izvora da je ovaj par pozvan i na proslavu kraljičinog platinastog jubileja, te da je ona izrazila želju da se nađu sa njom na balkonu Bakingemske palate.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ne bi imali formalnu ulogu u proslavi jubileja, ali bi se od njih očekivalo da prisustvuju i drugim službenim događajima. Time je, kako se navodi, kraljica odlučila da im pruži drugu šansu, a ujedno će pokušati da izgladi odnose u porodici. 

Profimedia
 

Početkom juna obeležava se 70. godišnjica krunisanja kraljice Elizabete II, ujedno najdugovečnije britanske poglavarke crkve i krune. Tim povodom održaće se četvorodnevno slavlje kroz razne manifestacije, a jedna od njih je već dobro poznati "Trooping the Colour", kada se najuži članovi porodice pojavljuju pred svetom na najpoznatijem balkonu Bakingemske palate.

Profimedia
 

Izvori bliski palati tvrde kako je kraljica izrazila veliku želju da ponovo okupi celu porodicu i pokuša da izgladi odnose koji su naštetili celom kraljevstvu te doveli do odlaska Harija i Megan u Kaliforniju. Vojvode od Saseksa nisu potvrdile svoj dolazak, ali dobro upućeni izvori tvrde da su kraljici obećali da će razmisliti i da su joj zahvalni na pozivu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike