Princ Hari i Megan Markl u problemu: Platili luks vilu čak 13 miliona, a zbog smrada hoće da polude!

11.02.2022

16:23

0

Raskošno imanje na kom žive ima svoje probleme

Princ Hari i Megan Markl u problemu: Platili luks vilu čak 13 miliona, a zbog smrada hoće da polude!
Megan Markl i princ Hari Profimedia - Copyright Profimedia

Pošto su princ Hari i Megan Markl rešili da se odreknu svojih dužnosti u kraljevskoj porodici, njih dvoje su se skućili u Santa Barbari, u Americi. 

Sa dvoje dece oni žive na imanju koje je, kako se navodilo, vredno 13 miliona evra. Međutim, čak ni toliko skupo mesto za život nije bez nekih loših stvari.

Kako se navodi, močvarno stanište sa slanom vodom, koje je utočište za ptice, izaziva da se širi neprijatan miris. Ovo zadaje velike probleme Hariju i Megan jer se neugodni miris stvara zbog dugotrajne stagnacije vode.

AP Photo/Seth Wenig
 

Kako se navodi u američkim medijima, smrad je preplavio područje u Montesitu, gde žive mnoge zvezde poput Opre Vinfri, Elen Dedženeris, Orlando Blum i Kejti Peri.

- Smrdi na iznutrice koje su trunule na suncu. Od toga mi se pojavi grč u želucu. Video sam mnoge stanare kako masovno zatvaraju prozore u naletu smrada - izjavio je jedan meštanin za Mirror.

Lokalni službenici kažu da bi smrad mogao da potraje do jeseni, kada su moguća poboljšanja.

- To se dešava kada voda dugo stoji. Neprijatni mirisi su sporadični, a ponekad dođe do pogoršanja situacije - rekao je Kameron Benson, upravitelj čistih voda u Santa Barbari.

Profimedia
 

To nije sve

Ovo nije prvi put da se Hari i Megan suočavaju s ovakvim problemom. U blizini njihovog doma nalazi se legalna fabrika kanabisa u Santa Barbari.

Vila Harija i Megan smeštena je vrlo blizu 20 velikih staklenika s biljkama. Meštani su dosad podneli niz pritužbi zbog neprijatnih mirisa, čime su naterali kompaniju da ugradi nove sisteme za kontrolu mirisa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike