Princ Hari piše knjigu, otkriće osećanja prema očevoj ljubavnici! Svi čekaju reakciju monarhije

15.02.2022

22:01

0

Kako je otkriveno, njegova biografija će se naći u knjižarama na Božić 2022.

Princ Hari piše knjigu, otkriće osećanja prema očevoj ljubavnici! Svi čekaju reakciju monarhije
Screenshot_7 - Copyright Printscreen/YouTube, Movies Vibes

Princ Hari ne prestaje da iznenađuje javnost! Nakon svega što se desilo, on je rešio da napiše knjigu u kojoj će progovoriti o mnogim detaljima iz svog života.

Kako se navodi, razjasniće čak i njegova osećanja prema maćehi Kamili, a to bi moglo opasno da potrese monarhiju.

Izvori bliski vojvodi od Saseksa predviđaju da će vojvotkinja od Kornvala– koju je kraljica Elizabeta prošle nedelje navela kao buduću kraljicu suprugu – naići na posebne kritike u memoarima princa Harija.

AP Photo/Seth Wenig
 

Hari je iskoristio svoj poslednji javni nastup, videopoziv s bivšim kapetanom ragbija Velsa Garetom Tomasom, kako bi odao počast svojoj pokojnoj majci Dajani.

Ali, zanimljivo je da nije prokomentarisao najnoviju vest da će Kamila zapravo postati sledeća kraljica kada njegov otac, princ Čarls stupi na presto.

Kako se navodi od strane izvora, ni Hari ni princ Vilijam nikada nisu bili bliski sa Kamilom, a kada se udala za njihovog oca, imali su velike probleme.

Princ Čarls i njegova supruga Kamila; Profimedia
 

Ugovor za knjigu princa Harija navodno je vredan više miliona funti, a otkriće mnoge intimne detalje koje javnost do sada nije znala.

Očekuje se da će se u memoarima naći ​​Harijevo detinjstvo, njegovo vreme u vojsci – uključujući rat u Avanistanu – i njegov brak s bivšom glumicom Megan Markl.

Princ je u izjavi objasnio svoje motive da svoju priču stavi na papir. 

- Ne pišem ovo kao princ kakav sam rođen, već kao čovek koji sam postao. Nosio sam mnogo šešira tokom godina, bukvalno i figurativno, i nadam se da ću pričajući svoju priču – uspone i padove, greške, naučene lekcije – pokazati da bez obzira odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo. - rekao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike