Upropastila se sa Fotošopom! Zorannah sama sebi napravila nogu kao da je avatar (FOTO)

27.12.2021

16:50

0

Autor: Marija Mitić

Negativni komentari se samo nižu, dok se influenserka na njih ne osvrće

Upropastila se sa Fotošopom! Zorannah sama sebi napravila nogu kao da je avatar (FOTO)
Zorana Jovanović Zorannah - Copyright ATAImages/ A.A.

Blogerka Zorana Jovanović, nadaleko poznatija pod pseudonimom Zorannah, ponovo se zaigrala u Fotošopu. Iako je nailazila i ranije na brojne negativne komentare kada je reč o njenom obrađivanju fotografija, Zorana se ne zaustavlja, pa tako skoro svakom novom slikom na Instagramu ponovo nasmeje sve one koji je prate. 

Takav je i sada bio slučaj sa dve nove Zoranine fotografije na kojima pozira u automobilu. Kako su primetili korisnici, njoj je ruka nenormalno dugačka, butina prevelika u odnosu na ostatak tela, a brada, moglo bi se reći potpuno neprirodna kao uostalom i ostatak lica, a i tela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

S obzirom da svi znaju kako ona zapravo izgleda, razlika je još uočljivija, a korisnici ne shvataju zašto Jovanovićeva ima potrebu za ovolikim sređivanjem fotografija, koje čak naposletku ispadnu smešne, iako je, sigurni smo, želela da postigne sasvim suprotan efekat.

- Šta je sa nogom, - Haha, kakav list, - Obriši sliku,molim te. Smešno je, - bili su samo neki od komentara na koje se Zorannah nije osvrtala, ali je zato komentarisanje podesila na ograničeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike