Dragana Grnčarski ponovo prijavila muža za nasilje: Vlasnik modne agencije tvrdi "Maltretirala me je kad je bila pod dejstvom alkohola"

10.10.2021

15:19

0

Autor: 24sedam

"Slao mi je preteće poruke tipa: "Je*aću ti majku, videćeš ti ko sam ja""

Dragana Grnčarski ponovo prijavila muža za nasilje: Vlasnik modne agencije tvrdi "Maltretirala me je kad je bila pod dejstvom alkohola"
Dragana Grnčarski - Copyright Foto: Youtube / Praktična žena

Dragana Grnčarski, supruga Nebojše Grnčarskog, vlasnika modne agencije "Select", nedavno je podnela prijavu protiv njega zbog navodnog nasilja u porodici, a danas ga je ponovo prijavila za pretnje koje joj je, prema njenim rečima, uputio jutros oko 9 časova na pijaci "Bajloni".

Foto: Youtube / K1
 

- Oko 9 časova jutros izašla sam iz stana koji sam iznajmila u tajnosti kako bi se sakrila od Nebojše koji se nalazi u drugom stanu u centru grada. U stanu živim sama jer sam bila prinuđena da troje dece ostavim sa njim. Kao i svaki put, iz zgrade izlazim vrlo oprezno kako me niko ne bi video. Uputila sam se ka pijaci "Bajloni" da bih kupila namirnice. Na putu do pijace ušla sam u ulicu Đorđa Jankovića iz pravca Venizelosove. Na samom početku ulice primetila sam Nebojšu Grnčarskog koji mi ide u susret. On se nalazio sa druge strane ulice, preko puta mene. Spustila sam kišobran kako me ne bi video. Skrenula sam u Skadarsku ulicu ubrzanim hodom. Na polovini ulice videla sam Nebojšu kako me prati. Kada je video da sam ga primetila, obratio mi se rečima: "Stani je*aću ti majku, kur*etino jedna, sahraniću te, zapamtićeš me za ceo život. Nisam ništa odgovorila, nastavila sam da hodam i ušla sam u menjačnicu koja se nalazi u ulici Cara Dušana. Zamolila sam radnika da pozove policiju, jer u tom momentu nisam imala mobilni. Radnik se uplašio, dok je Nebojša stajao ispred i vređao me. Par dana unazad nije uspeo da me pronađe, pa mi je slao preteće poruke tipa: "Je*aću ti majku, videćeš ti ko sam ja" - navela je Dragana, prenosi "Blic".

Nebojša Grnčarski tvrdi da Dragana ne priča istinu i da ima, kako on kaže, problem sa alkoholom.

- Tvrdim da nikakvo fizičko i psihičko maltretiranje sa moje strane prema Dragani nije bilo. Ona je u poslednje vreme ušla u alkohol i tada su nam se pojavili problemi u braku. Ona je mene maltretirala kad je bila pod dejstvom alkohola. Posle letovanja otišao sam sa troje dece u selo. Tada me je porukom obavestila da se iselila u drugi stan. Ostao sam sam da se brinem i staram o troje dece. Za dva i po meseca samo ih je tri puta posetila. NIko od nas ne zna ni gde je ni čime se bavi. Nadam se da ćemo naše nesuglasice rešiti na miran način u brakorazvodnoj parnici. Molim vas da zarad naše troje dece više se ne bavite našim životima - rekao je Nebojša Grnčarski.

Podsetimo, pre deset dana Dragana je protiv svog supruga podnela krivičnu prijavu Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog navodnog nasilja u porodici. Ona je od suda zatražila i da mu, do okončanja brakorazvodne parnice, privremeno zabrani da joj prilazi i kontaktira sa njom.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike