Tražio novac, pa ostao bez sponzora: Influenseru kome su pratioci uplaćivali po evro za stan, saradnici otkazuju poslovanje

18.04.2022

18:06

1

Brendovi sa kojima je ranije poslovao ne žele da imaju ništa sa njim pošto je otvorio račun za skupljanje novca

Tražio novac, pa ostao bez sponzora: Influenseru kome su pratioci uplaćivali po evro za stan, saradnici otkazuju poslovanje
veseleen_1 - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Velika fama se prethodnih dana digla zbog srpskog influensera Vladimira Zvekića, poznatijeg kao Veselin, koji je otovorio namenski račun na koji su mu zainteresovani pratiocu uplaćivali po jedan evro kako bi rešio stambeno pitanje i kupio svoj prvi stan. 

Naime, kako ima 328.000 pratilaca, on bi vrlo brzo mogao da uzme ključeve u ruke. Međutim, ovaj njegov gest naišao je na negodovanje brojnih korisnika društvenih mreža, a sada influenseru i saradnici otkazuju dalje poslovanje.

Printscreen Instagram/veseleen
Vladimir Zvekić Veselin

 

Veselina je ovo saznanje razočaralo, zbog čega je isto i podelio sa pratiocima na Instagramu. 

- Upravo me je pozvala devojka. Sa njom komuniciram kada su saradnje sa određenim bendovima u pitanju. Sa njima sam sarađivao godinama unazad. Uvek je bilo sve na obostrano zadovoljstvo i sve u superlativu, da ne pričam o rezultatima koje smo postizali, ali nije akcenat sada na tome. Zvala je da mi kaže da su oni odlučili da prekinu svaku saradnju sa mnom zbog cele ove situacije i da ne žele da se povezuju sa mnom. Što je okej, naravno, njihov izbor i odluka. Ali je to poražavajuće - napisao je Vaselin, pa dodao:

 

- Pa majku mu, ti mene angažuješ zbog mojih ljudi. Slažem se da je situacija osetiljiva, ali valjda istražiš sve? Vidiš ko tu kosi, ko vodu nosi? I onda doneseš odluku da li baš u tom trenutku želiš da pokažeš poverenje koje se gradilo godinama, i time pokažeš da vidiš šta je ispravno. Ne ljutim se, ali sam razočaran.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike