Sin Žike Jakšića je najmlađi enolog, tatina je slika i prilika, a tek da mu vidite snaju: Zanosna crnka (FOTO)

27.03.2022

10:29

1

Voditeljev naslednik je svojevremeno pričao da se plaši braka jer su mu ga mnogi predstavili kao zatvor, a danas uživa u njemu

Sin Žike Jakšića je najmlađi enolog, tatina je slika i prilika, a tek da mu vidite snaju: Zanosna crnka (FOTO)
nikad_nije_kasno_22122021_0044 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Producent i voditelj Žika Jakšić ponosi se naslednikom Andrijom Jakšićem koji je najmlađi enolog u Nemačkoj i svom ocu je napravio vino „Nikad nije kasno“ po emisiji koju vodi. Voditeljevog naslednika estrada ne zanima, ne voli medije, a Žika poštuje njegovu privatnost. 

Lepe vesti se brzo šire, pa je tako u medije dospela informacija da je Žika oženio svog starijeg sina Andriju. Naime, na intimnoj ceremoniji u Nemačkoj Andrija i Jehoslava su izgovorili sudbonosno da, a nekoliko meseci kasnije su se preselili u Srbiju, i to na Bežanijsku kosu kod voditelja. 

ATAImages/Antonio Ahel
Žika Jakšić

 

O supruzi Jakšićevog naslednika se vrlo malo zna. Ona ne voli medijski da se eksponira, a Instagram nalog joj je zaključan za sve znatiželjne poglede. Ono što je poznato jeste da je u pitanju zanosna crnka koja je fokusirana na sektor kozmetike i vodi miran život daleko od estrade i stila koji već dugi niz godina Žika preferira. 

Instagram screenshot Jakšići
Sin i snaja Žike Jakšića

 

Jakšić poštuje snajinu želju i ne forsira je da se fotografiše za medije, a za „Story“ je priznao da mu prija život sa njom i sinom pod istim krovom, a posebno mu je drago kada vidi kako se novopečeni mladenci dopunjuju. 

Žikin sin Andrija nedavno je za medije otkrio da je imao strah od braka, jer su ga mnogi predstavili kao „zatvor“, a on danas uživa u njemu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zika Jaksic (@zika.jaksic)

 

- Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu - izjavio je Jakšićev naslednik.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike