Saslušana Snežana Dakić: Voditeljka videla kako beskućnik poteže kamen na nju!

18.04.2022

12:31

0

Velika neprijatnost joj se nedavno dogodila usred grada, a zbog iste je bila i završila u Urgentnom centru

Saslušana Snežana Dakić: Voditeljka videla kako beskućnik poteže kamen na nju!
verica_rakocevic_23092021_0117 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Snežana Dakić je danas saslušana u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog velike neprijatnosti koju je nedavno doživela, kada j uje jedan beskućnik pogodio kamenom u glavu. Voditeljka je zbog povreda bila završila u Urgentnom, a prema navodima „Kurira", ispričala je tokom saslušanja kako je videla da čovek poteže kamen u njenom pravcu.

Prema daljim napisima pomenutih medija, beskućnik je pre nego što je potegao kamen nešto i doviknuo Snežani, ali ona nije razumela šta je želeo od nje. Tada, potegao je kamen.

Podsetimo, Dakićeva je ranije za medije opisala kako je stajala pored automobila kada je njoj nepoznati muškarac uzeo kamen i bacio na automobil, ali se kamen odbio i pogodio nju. Osumnjičeni za napad je brzo uhapšen ali je sproveden na kliniku za psihijatrijske bolesti „Laza Lazarević".

Prethodne nedelje, pošto je bio otpušten, on je sproveden u tužilaštvo u kom se branio ćutanjem, posle čega mu je sud odredio pritvor do 30 dana.

- Veštaci su ga pregledali i treba da se izjasne da li je uračunljiv ili ne. Ukoliko nije, biće mu predložena mera obaveznog lečenja, a ukoliko jeste, nakon njenog ispitivanja i ispitivanja svedoka, zatim i veštačenja povreda, tužilaštvo će odlučiti da li u njegovim radnjama ima elemenata i kog krivicnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, a u zavisnosti od toga doneće odluku o daljem postupku - priča izvor „Kurira".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike