Raskrinkan! On je Snežanu Dakić pogodio kamenom u glavu: „Pukom srećom me nije ubio na mestu!" (FOTO)

09.04.2022

20:11

0

Voditeljka naglašava da je čovek zasigurno poznat policiji odranije, jer je „najmanje tri objekta razbio staklo na butiku, knjižari, kozmetičkom salonu..."

Raskrinkan! On je Snežanu Dakić pogodio kamenom u glavu: „Pukom srećom me nije ubio na mestu!" (FOTO)
Snežana Dakić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Snežana Dakić se još jednom oglasila putem svog Instagrama akonto drame koja se pre nekoliko dana odvila usred grada, kada ju je nepoznati čovek pogodio kamenom u glavu. Voditeljka je bila završila u Urgentnom centru, a kasnije, pošto je skinula zavoje s glave, otkrila je kako je u pitanju beskućnik „najverovatnije i odranije poznat policiji, jer često pravi slične incidente".

Ovoga puta, međutim, objavila je fotografiju svog napadača, kog su zabeležile sigurnosne kamere.

Instagram screenshot / snezanadakic
 

- Pošto mi je malopre javljeno da se i dalje ulicama šeta čovek koji je očigledno mentalno poremećen koji mi je bez ikakvog povoda i razloga razbio automobil i glavu i pukom srećom me nije ubio na mestu, kaldrmom, ja ću objaviti njegovu fotografiju, skrinšot sigurnosne kamere, da znate ako ga vidite, ne upuštajte se u razgovor s njim i ako čujete reč „razređivač", obavezno pobegnite - počela je Snežana na Instagramu.

Snežana Dakić Instagram screenshot / snezanadakic
 

„Poziva se na smrad razređivača"

- Sigurno je poznat policiji, jer je najmanje tri objekta razbio. Staklo na butiku, knjižari, kozmetičkom salonu, tu po centru grada ordinira - nastavila je voditeljka zabrinutim tonom, ali se nije ni tu zaustavila.

- Napadač koji i dalje šeta gradom. Poziva se na smrad razređivača. Oko 40 godina, urbanog lika, duža kosica, vuče kolica za pijacu - dodala je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike