Imam veliku posekotinu i 14 kopči: Frontmen grupe „Legende“ doživeo nezgodu pred koncert: Išao sam na skener

16.04.2022

13:44

0

Kako je ispričao o svom padu nije želeo da govori kako ovaj pad ne bi ostavio nastup u senci

Imam veliku posekotinu i 14 kopči: Frontmen grupe „Legende“ doživeo nezgodu pred koncert: Išao sam na skener
Zoran Dašić Daša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Grupa „Legende“ je pre nedelju dana održala dugo najavljivani koncert u Kombank Dvorani, a frontmen ovog sastava Zoran Dašić Daša je pet dana uoči koncerta povredio glavu. 

O ovome inače, nije želeo javno da priča kako ne bi pokvario trenutak slave i koncerta na koji su svi dugo čekali, a kojim je inače, obeležio 35 godina karijere. Kako je objasnio, posle pada ima veliku posekotinu i 14 kopči.  

- Da sam skinuo šešir verovatno bi se pisalo svaki dan - započinje razgovor i objašnjava šta se desilo samo pet dana pred koncert.

ATAImages/Antonio Ahel
Zoran Dašić Daša

 

- Imam veliku posekotinu na glavi jer sam pao baš red koncert, četrnaest kopči. Da sam to pokazao, verovatno bi svi pisali, ali ja sam stavio šešir da to izgleda elegantno i na koncertu sam bio kao Bob Dilan - otkrio je, a zatim se dotakao reakcije njegovih kolega.

- Pitali su se da li sam baš pred koncert morao da se povredim, pa nisam tempirao (smeh). I to na najsmešniji način sam pao, iznosio sam cveće na terasi, sapleo se na prag i udario u metalnu ogradu. Stajalo mi je to cveće celu zimu u hodniku i pošto je bio sunčan dan hteo sam da ga iznesem na terasu. Ma to je bila samo sekunda - istakao je frontmen grupe.

ATAImages/Antonio Ahel
Zoran Dašić Daša

Daša tvrdi da pad nije ostavio posledice jer je, kako kaže, uradio sve analize uoči samog koncerta za koji ističe da je bio i više nego uspešan.

- Sve je idealno, radio sam skener mozga, primio tetanus, dobio antibiotike tako da je sve pod kontrolom. To je profesionalnost i bitno da je sve prošlo. Veče koncerta je bilo pobedničko - rekao je Daša, prenosi Grand Online.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike