Novi sukob na estradi?! Kad može Rasta da peva, mogu i ja! Lukasov prijatelj javno potkačio repera

15.04.2022

18:45

1

Autor: Marija Mitić

Na sinoćnjem koncertu pale su i prozivke

Novi sukob na estradi?! Kad može Rasta da peva, mogu i ja! Lukasov prijatelj javno potkačio repera
aca_lukas_rasta - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Aca Lukas sinoć je napravio pravi spektakl u Beogradskoj areni. Atmosfera je bila na zavidnom nivou, a pevač je na svom koncertu izvodio, pored svojih, i pesme drugih izvođača, Šabana Šaulića, Džeja, "Garavog sokaka" i drugih.

Od balada pa do brzih pesama, nizali su se sami hitovi, a Lukas je u par navrata seo za klavir, klavijature, pa čak i bubanj, i u sviranju svih ovih instrumenata pokazao zavidno umeće.

U jednom trenutku, na scenu je izašao bubnjar Lukasovog "Folk Hause benda", koji je otpevao par numera, dok ga je pevač zamenio na bubnjevima.

ATAImages/ A.A.
Koncert Ace Lukasa u Beogradskoj areni

- Ovo nismo planirali, ali hajde da i ja nešto otpevam. Jedino što vam Aca nije rekao, jeste da ja ne znam da pevam, ali dobro, ajde sad... - počeo je Lukasov bubnjar nakon što ga je folker najavio, međutim, ono što je "ukralo šou" jeste njegova prozivka upućena Rasti koja je usledila.

- Ali ako može Rasta da peva, mogu i ja - dodao je bubnjar ovog benda, pa zapevao neke dobro poznate rok hitove.

24sedam/Goran Sivački
Stefan Đurić Rasta

Ovim povodom smo kontaktirali s Rastom, kako bi prokomentarisao prozivke koje su mu upućene, međutim, on do objavljivanja ovog teksta nije odgovarao na naše pozive.

Inače, na velikom solističkom koncertu Ace Lukasa gosti su bili Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić, dok su među publikom bili Kija Kockar, Jovana Jeremić, Moka Slavnić, Ivana Korab i drugi. Pevača su podržali i njegovi sinovi, i to iz prvog reda, dok je stariji sin Lazar otpevao jednu pesmu sa tatom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike