Tatini sinovi su naučili da sve dobiju na gotovo! Milica Pavlović o momcima: Za svakog sam se borila

16.04.2022

08:04

2

Pevačica se prisetila i svojih nesuđenih ljubavi, a priznaje i da je trenutno singl

Tatini sinovi su naučili da sve dobiju na gotovo! Milica Pavlović o momcima: Za svakog sam se borila
Milica Pavlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Milica Pavlović objavila je svoj četvrti studijski album kojim je obeležila deset godina karijere na muzičkoj sceni.

Naziv albuma je veoma intrigantan, a pesme i stihovi istih još intrigantniji. „To je prokletstvo tatinog sina, svaka da puzi i da ga moli. Čeka da padneš pa da te slomi“, glase stihovi numere „Striptizete“, a pevačica je otkrila da li zaista misli baš sve ovako kako peva. 

Antonio Ahel/ATAImages
Milica Pavlović

 

- Oni na kraju dana i jesu ovakvi. Ljilju, koja je napisala ovu pesmu, pitala sam: „Jesi li sigurna, jer ja uopšte ne znam te pesme gde se žena ženi direktno obraća kroz priču“. Bila sam hrabra i žene su to i te kako prepoznale. Tatini sinovi su naučili da uvek nešto dobijaju na gotovo i da svaka treba i da puzi i da moli, a da budeš dobra kad njemu treba. Što se mene tiče, što dalje od mene tatini sinovi - kaže Pavlovićeva i otkriva da je singl. 

- Sada sam sama. Ova plavuša je sama - kaže ona i otkriva da se na kraju svake priče, seti onih prvih ljubavi. 

ATAImages/ A.A.
Milica Pavlović

- Setiš se. Zato što sve te ljubavi, sva ta stanja koja prolaziš generalno u životu i ostalo, od sebe naprave bolju verziju. Boriš se sa sobom, pustiš na kraju emociju. A onda se probudiš neko jutro, pa se setiš svih nekih dešavanja, lepih i manje lepih, pa se probudi nešto u stomaku. To je normalno mi smo ljudi. Ali, ako opet iz nečega izađeš i ako to nešto nije bilo to, treba da ostaviš po strani. Svakako bi se možda desila u životu neka ljubav koja nije bila suđena. U pravom momentu i pravo vreme, a bila je prava - isitče Milica i dodaje da se za svakog muškarca borila: 

ATAImages/ A.A.
Milica Pavlović

- Smatram da sam se borila za svakog partnera sa kojim sam bila, a kažem da onaj pravi će biti onaj koji će se boriti za mene i koji neće tako lako pustiti mene od sebe. Smatram da sam žena koja vredi i koja zaslužuje da se neko bori za mene i da me ne pusti tako lako. A ako su me ovi drugi pustili tako lako, nisu ni bili vredni - ispričala je Milica za „Blic“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike