Snežana Đurišić o Anastasiji: Svaki pametan čovek bi trebalo da zna šta je primereno oblačenje, a šta ne! (VIDEO)

15.04.2022

15:55

0

Pevačica ne vidi nikakav problem u svemu što je izrečeno u poslednjoj emisiji "Zvezda Granda" u kojoj je nastupala Ićurupova

Snežana Đurišić o Anastasiji: Svaki pametan čovek bi trebalo da zna šta je primereno oblačenje, a šta ne! (VIDEO)
Snežana Đurišić - Copyright G.G./ATAImages

Strasti oko Anastasije Ićurup, kandidatkinje "Zvezda Granda", koja je napustila takmičenje usled niza kritika koje je dobila na račun stajlinga, se ne smiruje.

Naime, njoj su Ana Bekuta i Snežana Đurišić dale brojne negativne komentare na račun stajlinga, a Đurišićeva u tome ne vidi nikakav problem.

- Nikada do sada nisam komentarisala stajling učesnika, ne želim nikoga da povređujem, ni da se loše oseća, možda neko nema sredstava... Ali kada je nešto neprimereno, onda se složim, kao i ovoga puta sa Anom, pa... Ono što je trebalo smo rekle, tako da ne bih to više komentarisala. Previše se digla dževa ni oko čega. Ništa to nije. To je nešto što bi svaki pametan čovek trebalo da zna, šta je primereno oblačenje, a šta je neprimereno - kaže Snežana koja se potom osvrće na muzičke trendove te novokomponovanu muziku na našoj sceni i pri čemu je iznela jasan stav.

24sedam/Nemanja Vujčić
Snežana Đurišić

- Ukusi su različiti. Kao neko ko je muzički obrazovan i ko je pola života uložio u rad u toj sferi, mogu samo da kažem šta mi se sviđa, a šta ne, a da ja sad nešto kritikujem ili osuđujem, to ne. Ono što vam se sviđa slušate, ono što vam se ne sviđa ne slušate. Prosto.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike