Sram te bilo, devojko! Voditelj očitao bukvicu Ićurupovoj zbog svega što je rekla na račun Bekute i Snežane Đurišić (FOTO)

14.04.2022

13:24

0

Otkako je napustila „Zvezde Granda", situacija se ne smiruje

Sram te bilo, devojko! Voditelj očitao bukvicu Ićurupovoj zbog svega što je rekla na račun Bekute i Snežane Đurišić (FOTO)
grand_specijal_02022022_00063 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Posle oštrih komentara na račun stajlinga, Anastasija Ićurup donela je odluku da napusti „Zvezde Granda". Tada, takođe, gromko je odgovorila pojedinim članovima žirija, posebno Ani Bekuti, putem medija.  

Tim povodom, voditelj Siniša Medić oglasio se na svom Instagram profilu pa joj poručio da treba da je bude sramota zbog svega što je izgovorila na račun starijih koleginica, generalno osuđujući to njeno ponašanje.

- Šoubiznis nije nešto što se gradi nakon par pojavljivanja u emisiji. Imamo i slučaj devojke koja je izašla zbog skandala iz „Zvezda Granda", snimila je pesmu i nigde više nikada ne postoji, nema je. Nije vam dovoljan trenutan marketing, a poštovanje se mora imati prema velikim zvezdama - počeo je bio on.

„Treba da držih glavu dole do kraja života!"

- Sram bilo ovu devojku. Lepa je i atraktivna, ali sa ovim potezom ništa neće uraditi. Grozim se nepoštovanja, nekulture, bahatosti, umišljenosti. Ovakvim ponašanjem će vrlo brzo otići u zaborav - siguran je on, prenosi „Kurir".

- Nikada ne komentarišem nečije izjave javno, ali Anastasija, sram te bilo! Kao prvo, mogu da ti se ne sviđaju nečiji komentari, ali do kraja života treba da držiš glavu dole kao duboki naklon velikim karijerama Ane Bekute i Snežane Đurišić! Koristile su mnoge marketing na način na koji i ti. Spremila si novu pesmu, okej, a gde ćeš je promovisati... Jutjub nije dovoljan! Još jednom, sram te bilo izrečenih reči radi sopstvenog marketinga - zaključio je u okviru svojih „storija" na pomenutoj društvenoj mreži.

Siniša Medić, Instagram screenshot / medsinisa
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike