Anastasija će novog dečka na Vaskrs da odvede kod Cece! Isplivali svi detalji: Evo šta je do sada čula o ćerkinom fudbaleru!

15.04.2022

08:03

5

Ražnatovićeva i Gudelj su zajedno tek oko mesec dana, ali imaju velike planove za predstojeće praznične dane

Anastasija će novog dečka na Vaskrs da odvede kod Cece! Isplivali svi detalji: Evo šta je do sada čula o ćerkinom fudbaleru!
Ceca Ražnatović i Nemanja Gudelj - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/MN Press

Anastasija Ražnatović navodno planira da odvede novog dečka Nemanju Gudelja na upoznavanje s majkom Cecom - na Vaskrs. Par je u vezi tek oko mesec dana, prenose aktivno mediji, ali poznata pevačica još nije bila u prilici da mu pruži ruku.

Zato, došli su na ideju kako je praznik savršena prilika za tako nešto. Ražnatovićeva će ga zasigurno dobro ugostiti, uzimajući u obzir to da je do sada, prema daljim napisima, čula sve najbolje o njemu, a praznik svakako obeležava po pe-esu.

Ceca Ražnatović, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Anastasija i Nemanja se ne odvajaju otkako su se upoznali, a za njihovu vezu su znali samo porodica i najbliži prijatelji. Svi u njegovoj porodici su se obradovali kad su čuli da je s Cecinom ćerkom, već su je upoznali, bila je kod njega nekoliko puta, ali on zbog fudbala nije mogao da ode kod njenih - saznaje „Republika" od izvora, prenose domaći mediji, a on nastavlja o tome kako se par oko svega brzo dogovorio.  

Nemanja Gudelj, Profimedia
 

- Pričali su pre nekoliko dana da bi se organizovali oko toga šta će za praznike, pa je i on rekao da je isto razmišljao kao Anastasija i da je najpametnije da za Vaskrs svi budu zajedno -nastavlja insajder, koji napominje kako sportista prilikom prethodnog boravka u prestonici Srbije nije imao vremena da ode u vilu u Ljutice Bogdana zbog drgih obaveza.

Anastasija mami sve priča

- Ceca dosad nije imala prilike da upozna Gudelju. Nemanja je bio dva puta u Srbiji zbog Anastasije u prethodnih nekoliko nedelja, ali nije imao vremena da poseti Ražnatoviće. Kako su razdvojeni zbog njegovog angažmana u Sevilji, žele da svaki sat zajedničkog vremena iskoriste da budu sami. Ceca bi volela da što pre upozna Nemanju, čula je sve najbolje o njemu jer joj se Anastasija uvek poverava, pa je pitala i šta misli o tome da se za praznik svi okupe.

Pored praznika, paru je u planu i zajedničko putovanje.

Anastasija Ražnatović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Iako im je veza na početku, imaju brojne planove za naredni period. U planu je zajedničko putovanje, a Anastasija se s njegovom sestrom Vanjom non-stop čuje, super se slažu. Anastasija je trenutno kod Nemanje u Španiji, tako da svaki trenutak koriste da uživaju nasamo i s prijateljima, pa svakodnevno obilaze restorane i razna VIP mesta - zaključuje izvor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike