Kako je porodica fudbalera prihvatila njegovu vezu s Anastasijom Ražnatović, a kako je Ceca? Jedno ih je odalo! (FOTO)

14.04.2022

07:17

0

Prema medijskim napisima, pevačica i sportista su u vezi tek oko mesec dana, ali svakako - sve ide „kao planirano"

Kako je porodica fudbalera prihvatila njegovu vezu s Anastasijom Ražnatović, a kako je Ceca? Jedno ih je odalo! (FOTO)
Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vest o vezi pevačice Anastasije Ražnatović i fudbalera Nemanje Gudelje odjeknula je poput bombe. Prema pisanju „Blica", u vezi su tek oko mesec dana, ali njegova porodica je odmah podržala njihovu romansu. Pre nekoliko dana, ona je i otputovala kod svog novog izabranika.

Mama Ceca novog izabranika, prema daljim napisima, još nije upoznala.

Na društvenim mrežama ubrzo je osvanula fotografija s njegovom sestrom Vanjom, a malo ranije, Anastasiju i Nemanju - odale su papuče. 

Naime, na Instagram profilima njegove sestre i mlade pevačke zvezde vidi se isti par, a obe objave nastale su tokom zajedničkog druženja.

Njihova ljubavna priča, inače, započela je preko prijatelja - posle nekoliko zajedničkih izlazaka oni su otpočeli vezu. Ipak, još uvek se o istoj nisu i javno oglasili. 

Podsetimo, Anastasija je nedavno raskinula dugogodišnju vezu s Đorđem Kuljićem. Protekle nedelje, međutim, pričala je kako je spremna „da okrene novi list".

- Zaista mislim da nisam ostala nedorečena, jer sve u vezi sa tom pričom sam rekla kako jeste, iako se očekuje da je mnogo bombastičnija i dramatičnija. Nije bilo patnje. Odrasli smo ljudi, civilizovano smo se razišli i nastavili dalje, svako svojim putem - istakla je, pa dodala da je bivši nije razočarao i povredio.

Anastasija Ražnatović i Đorđe kuljić ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ne, nikada. On je divna osoba i stvarno mu od srca želim predivan život i budućnost. Uvek sam otvorena za ljubav i za lepa osećanja. Za mene je ljubav nešto najlepše na svetu - zaključila je Anastasija tada za „Stori".

Nemanja je, sa druge strane, ranije bio povezivan s „Uragankom" Sanjom

- Ma to je stara priča za Nemanju, pominjalo se to već u jednoj emisiji. Nema tu ničega, ništa nisam videla i ne mogu da komentarišem (smeh). Mi smo stvarno drugari, znam i njegovog brata i sestru, tako da stvarno nema ničeg više - rekla je jednom prilikom Vučićeva za 24sedam. 

Ona je, zatim, dodala kako „on nije neko ko bi se zalepio za pevačicu". 

- To je i meni jako veliki fenomen, ali što je najgore od svega, gledajući mene i Nemanju Gudelja, mi smo prijatelji i mi smo dve osobe koje stvarno ne bi trebalo povezivati u tom nekom smislu. Nisam osoba koja bi se zalepila za fudbalera, a on nije osoba koja bi se zalepila za pevačicu - istakla je bila za naš portal.

Sanja Vučić, Mateja Stanisavljević/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike