Marijana Mićić o majčinstvu i bebi: Da nije bilo toga, verovatno bih imala gomilu strahova! (VIDEO)

14.04.2022

16:46

0

Autor: Marija Mitić

Lepa voditeljka otkriva da je od jeseni čekaju novi projekti

24sedam

Glumica i voditeljka Marijana Mićić uživa u čarima roditeljstva otkako je, pre pet meseci postala mama devojčice Ane.

Koliko obožava da ćerki kupuje moderne krpice, Marijana je dokazala i danas kada je došla na otvaranje nove radnje sa bebi opremom, gde smo je zatekli. Glumica je bila oduševljena ponudom, a poželela je pojedine komade i za sebe.

- Stvari su preslatke i prosto ih poželim za sebe. Sreća pa sam poslušala iskusnije mame, te ne kupujem stvari za bebu manično, imam kontrolu.

Lepa voditeljka je otkrila kakva je njena ćerka, te istakla da su ona i njen partner Miloš stvarno imali sreće.

ATAImages/ M.S.
Marijana Mićić

- Stvarno imam sreće što se tiče moje bebe. Ona je mirna, budi se samo jednom noću, da jede, što je normalno, inače spavamo zajedno od 10 sati do 10 ujutru - priča Marijana i dodaje da za sada nema ničiju pomoć oko deteta, jer joj nije ni potrebna.

- Ma, mi sve možemo sami, mi smo super roditelji (smeh). Ustvari ja sve mogu sama, pošto Miloš radi, ja još uvek ne. Kada baš nešto treba da se obavi, ili da se ja malo prošetam, onda mi je pričuva jedna divna devojka, to je zdravo i za mene i za bebu.

Marijana još uvek ne zna da li će biti stroga majka, ali smatra da će biti najblaži mogući roditelj. Što se tiče strahova sa kojim se susrela tokom trudnoće i nakon porođaja, Mićićeva kaže da je jedino strepela od koronavirusa.

ATAImages/ M.S.
Marijana Mićić

 - To mi je bio jedini strah, budući da sam se u jeku epidemije porađala i uopšte i bila trudna. Da nije bilo toga, verovatno bih imala gomilu nekih drugih strahova. 

Voditeljku smo potom upitali za šta smatra da će joj najteže pasti u odrastanju deteta.

- Najviše bih volela da mi dete odrasta negde na selu, da je stalno musava i kaljava, međutim to je prilično neizvodljivo. Roditelji do nekog momenta mogu da drže stvari pod kontrolom, međutim, kasnije kada krene u školu i slično, tad sve pada u vodu, onda se morate prilagoditi većini.

Marijana se inače od septembra vraća na male ekrane, međutim, nove projekte za sada drži u tajnosti.

ATAImages/ M.S.
Marijana Mićić

 - Još uvek ne smem da otkrivam šta pripremamo, ali da, volela bih da se vratim na male ekrane i kao voditeljka. Pre bih to želela nego serije i pozorište jer mi to oduzima dosta vremena. I naravno volela bih da radim, kao i do sada, šou programe, kao i ranije, zabavnog karaktera. Toliko mi je dobro da se ne bih vraćala (smeh). Pre jeseni se neću vratiti, nema potrebe. - zaključuje Marijana Mićić za 24sedam.

Kako će provesti praznike koji slede, kako je uspela da brzo smrša nakon porođaja i još mnogo toga o čemu je glumica pričala pred našom kamerom, pogledajte u videu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike