Prvi intervju Marijane Mićić posle porođaja: Ana je preslikana njen tata, ima i frizuru kao on

17.03.2022

20:44

0

Voditeljka kaže da joj se život i te kako promenio i da se još uvek privikava na ulogu mame

Prvi intervju Marijane Mićić posle porođaja: Ana je preslikana njen tata, ima i frizuru kao on
Marijana Mićić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Marijana Mićić porodila se sredinom decembra i na svet donela devojčicu, kojoj su ona i njen partner Miloš dali ime Ana.

Mićićeva se po rođenju ćerke nije oglašavala za medije, a u prvom intervjuu otkako se ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi ona je otkrila kako su joj protekli prvi meseci sa naslednicom.

Kako je priznala još uvek se privikava na ulogu mame. 

Antonio Ahel/ATAImages
Marijana Mićić

 

‒ Prošli su mi u magnovenju. Kada smo iz porodilišta stigle kući, kao da sam ušla u neki drugi život, kao da moje telo nije bilo ono odranije, kao da smo to bili drugi mi. Još se nisam srodila sa saznanjem da je Ana naše dete i da sam ja mama. Valjda je to nešto toliko veliko da organizmu treba vreme da se privikne. Rekli su mi da je taj osećaj normalan, ali ne i koliko će trajati - priča Marijana za „Hello” i dodaje da svu pažnju posvećuje novom članu proodice:

- Naravno, beskrajno je volim i osećam da treba da je pazim i mazim, no, zbunjenost je i dalje prisutna. Često su mi govorili: „Videćeš kako ćeš se osećati kada je prvi put ostaviš samu”, a nedavno se i to dogodilo. Pokazalo se da su bili u pravu kad su tvrdili da jedva čekaš da se vratiš kući, koliko god ti bilo lepo.

Instagram printscreen/micicmarijana
Verenik Marijane Mićić i njihova ćerka

 

Naslednica Ana je preslikana tata, kaže Mićićeva ponosno.

- Likom da, a i dobra je na njega. Kad se rodila, da ste pokazali deset muškaraca i pitali ko je njen tata, svi bi pokazali na Miloša. Čak ima i frizuru kakvu on nosi. (smeh) Nije ona bez razloga MišAna.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike