Lukas o detaljima snimanja „Kafane na Balkanu”: Biće i scena u zatvoru, a ovaj glumac ima glavnu ulogu

12.04.2022

18:45

1

Prva klapa za film se snima 14. aprila, na koncertu u Štark Areni, dok se poslednja snima 3. novembra kada je Lukasov rođendan, ali i drugi veliki koncert.

Lukas o detaljima snimanja „Kafane na Balkanu”: Biće i scena u zatvoru, a ovaj glumac ima glavnu ulogu
Aca Lukas i Saša Mirković - Copyright 24sedam/D. Božović

Folker Aca Lukas posle objavljene autobiografije želi da snimi i film i seriju o svom burnom životu. Mnogo ljubavnih, drugarskih, ali estradnih priča će biti otkriveno kroz film „Kafana na Balkanu”. 

Prva klapa se snima 14. aprila, na koncertu u Štark Areni, dok se poslednja snima 3. novembra kada je Lukasov rođendan, ali i drugi veliki koncert. 

Na konferenciji za medije, među kojima je bila i ekipa 24sedam, Lukas je konačno otkrio ko će tumačiti glavnu ulogu, tačnije ko će glumiti Lukasa, ali i njegove roditelje.

24sedam/Danica Božović
Aca Lukas, Saša Mirković

Lukas je želeo da prekine spekulacije da će on sam sebe da igra, pa je iz tog razloga otkrio da će za to biti zadužen Marko Janketić, koji se po senzibilitetu najviše dopao Lukasu. 

- Mene će glumiti Marko Janketić. Bilo je priče da će mog oca glumiti Mima Karadžić, ali se on neće mnogo pojavljivati. Da prekinemo spekulacije da ću ja sam sebe da glumim. Ja nisam glumac, to ne bi bilo dobro. Dosta se razumem u našu kinematografiju, Janketić mi se po senzbilitetu najviše dopao. Ništa od ovoga ne bi bilo da mi nismo sa njim razgovarali i da on nije pristao. Hvala što se odazvao našem pozivu i što je prihvatio ulogu - rekao je Lukas za naš portal.

A na pitanje da li će u filmu biti zastupljene njegove bivše žene, pevač je u svom maniru odgovorio. 

- Uglavnom neće. Ja imam toliko bivših supruga da mogu da biram koju ću da stavim - kazao je Lukas. 

Mirković je otkrio i da je zamisao da neke scene filma budu snimane u zatvoru, budući da je tamo Lukas proveo nekoliko meseci. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike