„Nije ni čudo što te se majka odrekla, trebalo te je spaliti“ Pavlovićeva u paklu zbog pesama: Prolila more suza!

13.04.2022

13:40

1

Pevačica objašnjava koliko su joj bola naneli komentari pratilaca zbog pesama koje je objavila

„Nije ni čudo što te se majka odrekla, trebalo te je spaliti“ Pavlovićeva u paklu zbog pesama: Prolila more suza!
milica_pavlovic_12042022_0053 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Milica Pavlović na estradnoj sceni je punih 10 godina, a kao kruna njene decenijske karijere izašao je album pod nazivom „Posesivna bivša“.

Bez obzira na uspeh koji je postigla, pevačica otkriva i da je imala brojne uspone i padove, a neki potezi su je koštali mnogih uvreda i suza. 

Na udaru se našla zbog pesme provokativnog naziva „Seksi senjorita“, a potom i zbog numera „Crna jutra“ i „Dabogda propao“, zbog kojih je kako kaže prolila more suza.  

ATAImages/ A.A.
Milica Pavlović

 

- Mnogo suza mi je donela ta pesma, ali ojačala sam. Stvorila sam sebi novu kožu, pa da vidimo ko može protiv ove kože. Pitaš se onda tada: „Što ja? Dokle ja? Bože, imali te?“ „Crna jutra“ i „Dabogda propao“ imaju koncept, poveznicu. Je l' moguće da me je osudila ta grupacija, a da niko nije seo da pročita tekst te pesme. Osetila sam se u tom momentu kao bokserski džak i dođe neko i kaže: „Sad ću da se istresem“ - priča Pavlovićeva i otkriva kakve je poruke dobijala: 

ATAImages/ A.A.
Milica Pavlović

- Doživela sam da mi napišu: „Trebalo te je baciti u đubre kad si se rodila, trebalo te je ubiti“. Bio je i komentar: „Nije ni čudo što te se majka odrekla, trebalo te je spaliti. Takva si jer su te odgajili baba i deda.“ Bolna mi je ta tema. Šta bi bilo da je na mom mestu bila neka devojčica od 15 godina. Ne mogu ljudi da izdrže tu količinu negativnosti. Mora da postoji zakon o sajber nasilju. Ne želim da živim u društvu u kom svako može da poziva na linč - ispričala je ona za „Srbiju Danas“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike