Jovana Tipšin kroz suze progovorila o smrti svoje majke: Iščupani su mi i srce i duša

14.04.2021

20:03 >> 19:26

0

Pevačica je priznala da veoma teško podnosi odlazak mame koja joj je bila najveća podrška u životu

Jovana Tipšin kroz suze progovorila o smrti svoje majke: Iščupani su mi i srce i duša
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Postojale su spekulacije da će Jovana Tipšin uskoro stati na ludi kamen i izgovoriti sudbonosno „da“, ali je pevačica te navode odmah demantovala.

– Da je trebalo, stala bih na ludi kamen, ali od toga nema ništa. Piše se svašta, ja nikad nisam imala problem da kažem šta će biti, kako… Ali, nikad se ne zna – kaže pevačica.

Pre nešto više od mesec dana Tipšinova je ostala bez najvećeg oslonca u životu, svoje majke, a pevačica sada otkriva da joj je njen odlazak teško pao, pa se prisetila kako su provele poslednje trenutke.

– Mnogo smo bile vezane, nekako se tešim svaki dan, verujem u Boga i radujem se što ćemo se jednog dana sresti na nekom drugom i lepšem mestu. Ima vremena, nek’ bude volja Božija… Trudim se da idem napred i stvarno je mnogo teško, nekad plačem satima. Bila sam sama sa mojom mamom i sve bih isto proživela, kada znaš da je tvoja mama pored tebe, živa… Vratila bih to vreme da mogu. Iščupani su mi i srce i duša posle majčine smrti – kaže pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages

Koliko joj je bilo teško da priča o majci govori i to što se Jovana tokom intervjua u jednom trenutku i rasplakala i tom prilikom izustila:

– Samo bih je zagrlila i rekla koliko je volim, još više, da mogu – ispričala je Jovana Tipšin kroz suze za emisiju „Premijera“.

Podsetimo, Jovana je ranije za medije izjavila da je poštovala sve mere predviđene od strane nadležnih organa zbog koronavirusa kako ne bi ugrozila život svoje majke.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike