Koliko se Milica Pavlović promenila za 11 godina na estradi? Ovako je pevačica izgledala na audiciji za „Zvezde Granda” (FOTO)

16.03.2022

19:45

2

Prvi put je okušala sreću sa 12 godina kada je imala kosu stepenasto ošišanu iznad ramena

Koliko se Milica Pavlović promenila za 11 godina na estradi? Ovako je pevačica izgledala na audiciji za „Zvezde Granda” (FOTO)
Milica Pavlović - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Pevačica Milica Pavlović od malih nogu je imala želju da postane muzička zvezda, a što je naumila to je i ostvarila. Naime, ona se 2003. godine prijavila na audiciju za „Zvezde Granda”, a tada je imala samo 12 godina. 

Kako tada nije imala dovoljno sreće i nije prošla u takmičenje, ona je novi potez napravila posle osam godina, kada ju je žiri i te kako zapazio. Pavlovićeva je 2011. godine zablistala na Grandovoj sceni i došla do finala, a danas je jedna od najtraženijih i najpopularnijih pevačica. 

Ono što je i te kako primetno jeste da Milica preferira prirodnu lepotu, a za razliku od njenih koleginica koje su promenile lični opis, ona i posle decenije na javnoj sceni izgleda gotovo isto.

Evidentno je da je promenila frizuru, a o estetskim korekcijama u njenom slučaju nije zahvalno govoriti, jer su one minimalne. Tretmani lica joj pomažu da uvek izgleda zdravo, pevačica danas ima nešto punije usne nego ranije, a sav preostali posao završava šminka.

Milica kako i pre 11 godina, ima manekensku građu, i dalje je mršavica, tako da joj svaki komad odeće stoji kao saliven.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike