Svemir mi daje signale! Ivana "Hurricane" progovorila o udaji i deci: Otkrila i da priželjkuje veliko venčanje

11.04.2022

20:38

0

Autor: Marija Mitić

Atraktivna pevačica je, kako tvrdi, još uvek slobodna

Svemir mi daje signale! Ivana "Hurricane" progovorila o udaji i deci: Otkrila i da priželjkuje veliko venčanje
ivana n - Copyright ATAImages/ M.S.

Ivana Nikolić, jedna od članica sastava "Hurricane" potajna je želja mnogih muškaraca, a na njihovu sreću, njeno srce je još uvek slobodno, bar kako ona tvrdi. Ivana ne krije da će ipak uskoro morati da počne da razmišlja o novom partneru, te udaji i deci, kako kaže, zbog svojih godina, iako je za sada prilično nezainteresovana za to.

- Razmišljala sam o venčanju dok sam bila mlađa. Ali otkako sam se posvetila karijeri, sve manje mislim na to. Volim i decu i brak, zajednički život, da se emotivno ulažem u odnos s partnerom. Verovatno ću uskoro početi da razmišljam i o tome, ne zbog partnera nego zbog mojih godina - rekla je pevačica, pa otkrila o kakvom venčanju mašta.

ATAImages/Antonio Ahel
Ivana Nikolić

- Želja mi je da imam veliko venčanje, sa puno zvanica, mnogo kolega i muzičara. Volela bih i te kako da se jednog dana ostvarim kao majka. Svako ko me poznaje zna da kad vidim dete na ulici moram da stanem, da se nasmejem i prokomentarišem nešto. To baš izaziva radost u meni. Možda čak i preterujem u tome pa mi i na Instagramu konstantno "iskaču" neke bebe. Svemir mi očito pokazuje neki put - rekla je Ivana kroz osmeh za Republiku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike