Sve o dečku Ivane iz "Hurricane": Političar koji živi na visokoj nozi, razveden, a ima još jedno zanimanje (FOTO)

17.03.2022

13:51

2

Autor: Marija Mitić

Bivši partner Edite Aradinović sada je u zagrljaju druge pevačice

Sve o dečku Ivane iz "Hurricane": Političar koji živi na visokoj nozi, razveden, a ima još jedno zanimanje (FOTO)
bajec edita ivana1 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Youtube/ Narodna stranka

Ivana Nikolić, članica grupe "Hurricane" uhvaćena je sa novim dečkom u šetnji Beogradom. Kako su ovi kadrovi objavljeni sinoć u emisiji "Paparaco Lov", mnogi su se zapitali ko je novi izabranik atraktivne pevačice.

Naime, reč je o doktoru i političaru Andreju Bajecu, sinu uglednog beogradskog doktora, nekadašnjeg načelnika Kliničkog centra profesora Đorđa Bajeca. Kako su ranije pisali mediji, Andrej je tokom 2020. godine bio u vezi sa pevačicom Editom Aradinović, i to navodno dok je još uvek bio zakonski u braku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Edita, Ivana Hurricane

- Edita i Andrej su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ubrzo su uplovili u vezu. Odlučili su se da vezu kriju od očiju javnosti zato što je Bajec još uvek zvanično u braku, ali sa suprugom ne živi pod istim krovom. Pored toga, sinu nije predstavio novu izabranicu i to je jedini razlog što se kriju.

- Nakon što su ih nedavno uslikali paparaci na njenom nastupu, Andrej je okačio njihovu zajedničku fotografiju, ali su ostali pri stavu da ne pričaju javno o vezi ni jedno ni drugo dok se on ne razvede i ne upozna sina sa njom. Edita je pored njega veoma srećna, svakodnevno je obasipa pažnjom i daje joj podršku. Aktivno učestvuje u njenoj karijeri i pomaže joj u svemu - pričao je tada izvor za Telegraf.rs.

Edita je inače tada, malo nakon što su uhvaćeni zajedno na jednom njenom nastupu i potvrdila da je sa političarem u vezi.

Navodilo se i da se Bajec razveo od supruge sa kojom ima sina, zbog pevačice. Inače, u medijima se Andrejevo ime često dovodilo u vezu sa malverzacijama u građevini.

Naime, u centru Beograda, u zgradi gde stanuje, političar je navodno bespravno srušio krov i sagradio 200 kvadrata, zbog čega se protiv njega vodio postupak. Upućeni su tada tvrdili i da je Bajec jedan od suvlasnika jedne privatne klinike u Beogradu.

Andrej inače ima 35 godina, živi u luksuznom stanu od 250 kvadrata koji se nalazi u centru Beograda. Vlasnik je navodno jedne popularne beogradske teretane, a pisalo se i da živi život na visokoj nozi, te da uživa u skupocenim automobilima i jahtama. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike