Pokazala majku, a sad i oca: Trudna Marija Mikić se raznežila, pa uputila tati ove reči (FOTO)

11.04.2022

21:39

0

Za pevačicu i njenu porodicu je ovaj dan veoma poseban

Pokazala majku, a sad i oca: Trudna Marija Mikić se raznežila, pa uputila tati ove reči (FOTO)
Marija Mikić - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Marija Mikić ne može da dočeka trenutak kada će svoju naslednicu držati u rukama, a na svom nalogu na Instagramu je veoma aktivna. Nedavno je pokazala kako izgleda njena mama Lela, a sada je za svog oca imala posebnu poruku.

Naime, Marijin tata danas proslavlja rođendan, a pevačica je objavila fotografije sa njim koje su nastale i pre nego što je ona postala poznata.

24sedam/Ivan Mitić
 

- Hej ti ludi čoveče koji si me napravio. Hvala ti što nisam bila obična devojčica nego "tatin sin". Što sam vozila karting umesto da sam presvlačila barbike, što si uvek ispunjavao moje želje, mada sad kada ću i ja postati roditelj, nekada možda i nije bilo pametno, zato kažem lud! - napisala je Milica, pa nastavila:

- Nisam ti baš zahvalna za sve one palačinke i odlaske u Mek, to nam i nije bilo pametno. Hvala ti što smo drugari i volim što si večiti dečak u duši. Moj nasmejani Peconi. Srećan ti poslednji rođendan kao tata, sledeći si deda! Volimo te.

 

 

Podsetimo, Marija i njen verenik Jovan očekuju devojčicu, a već su izabrali i ime za bebu - Đurđa. Pevačici je termin u julu, što je posebno zanimljivo zbog toga što ima hit pesmu koja nosi naziv po ovom mesecu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike