Ništa od leta u svemir za dečka Kim Kardašijan! Oglasili se iz čuvene kompanije: Zbog ovoga je „otpao" sa liste!

19.03.2022

07:00

0

Odlazak se svakako i dalje planira za kraj marta i u ranim jutarnjim satima, samo bez komičara

Ništa od leta u svemir za dečka Kim Kardašijan! Oglasili se iz čuvene kompanije: Zbog ovoga je „otpao" sa liste!
profimedia-0345133803 - Copyright Profimedia

Poznati komičar i, odnedavno, dečko Kim Kardašijan, Pit Dejvidson trebalo je da odleti u svemir u jednoj od čuvenih letilica Džefa Bezosa (Blue Origin) kasnije ovog meseca. Strani mediji već izvesno vreme bruje o tome kako se njegovo našlo kao šesto na listi imena poznatih kojima je pružena ova fantastična prilika.

Međutim sada, sve te vesti zamenila je reč kompanije koja se oglasila na Tviteru i poručila da to ipak neće biti tako.

Pit Dejvidson Profimedia
 

- Dvadeseti let je zakazan za 29. marta. Pit Dejvidson više nije u mogućnosti da se pridruži ekipi NS-20. Ime šestog člana ćemo objaviti narednih dana - napisali su oni, ali nisu zalazili u veće detalje, pa nije poznato šta je komičara sprečilo da ostvari jednu od većih želja ikad.

Dok još nije „otpao" sa liste, planirano je da odleti 23. marta s investitorom Martijem Alenom, osnivačem „SpaceKids Global-a" Šeron Hagl, njenim suprugom Markom („glavom" kompanije „Tricor International"), preduznetnikom Džimom Kičenom i predsednikom „Commercial Space Technologies-a", Džordžom Najldom.

Ranije ovog meseca, „Page Six" je prvi iznenadio javnost vešću da će Pit otputovati u svemir, kada je viđen posle, kako se navodilo, kraćeg sastanka s Bezosom, kom je prisustvovala i Kim.

Pit Dejvidson Profimedia
 

- Baš je uzbuđen. Nikakav ugovor još bnije potpisan, ali sve ukazuje na to da će se desiti - rekao je izvor blizak zvezdi „Saturday Night Live-a".

Sa druge strane, on se tamo već tri nedelje ne pojavljuje, jer snima film. Pored toga, često puni novinske stupce zbog „prašine koja se podigla" oko njega i bivšeg muža Kardašijanove, repera Kanjea Vesta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike