Pitanje koje ga je navelo na razmišljanje: Ognjen Amidžić za 24sedam iskreno o onome što mu u životu fali

03.09.2021

18:45 >> 18:52

0

Pred početak nove sezone voditelj je iskreno za naš portal odgovorio na pitanja i poslu, porodici i novim uspesima

Pitanje koje ga je navelo na razmišljanje: Ognjen Amidžić za 24sedam iskreno o onome što mu u životu fali
Copyright Ognjen Amidžić, Foto: N.V.

Voditelj Ognjen Amidžić okupio je svoje kolege u jednom prestoničkom restoranu na druženju povodom početka nove sezone njegove autorske emisije “Amidži šou”, a među njima se našla i ekipa 24sedam.

Sa Ognjenom smo popričali o tome šta gledaoce očekuje u novoj sezoni, ali i na neke privatne teme.

pročitajte još

Nova sezona, nova frizura, novi studio. Šta je to što gledaoce očekuje od “Amidži šoua” od 7. septembra?

– Sve je novo, zovem se Novica (smeh). Frizura se desila kao opklada, ali što da ne, mislim da je osveženje, to je nešto što je sada trend, treba probati, jednom se živi, Bože moj. Mislim da će i ljudima biti zanimljivije, a koliko ću zadržati, videćemo. Mi se uvek vodimo time da budemo aktuelni i da imamo i takve goste. Biće nam Jovana Jeremić, naravno, Aca Lukas, Tea Tairović i biće glumci nove serije, šareno, aktuelno. Kod mene mora tako, ja radim na komercijalnoj televiziji i moram narodu da dam ono o kome se priča i piše. Imamo novi studio, nove sadržaje, nove igrice. Sa svih strana nam stižu predlozi, ali mi smo odlučili da svaku emisiju pravimo posebno, jer ne možemo sve da spakujemo u jednu – kaže Ognjen za 24sedam.

Ognjen Amidžić, Promo/Marija Timotijevic za stud1one

Uvek si govorio da je porodica tvoja najveća podrška. Da li ti je supruga Danijela i sada davala neke ideje, jesi možda dobio i neku od sina?

– Naravno, Danijela i ja živimo zajedno, ona jako kapira sve ovo što se meni dešava, posebno samo slušajući moje razgovore može da skapira šta ja radim i šta mi treba. Mi se konsultujemo, pričamo, ona ima odlične ideje, spakujemo to, upućena je u sve i odlično me savetuje. Čak mi je i predložila nešto što ćemo raditi, videćete kad za to dođe vreme, to što zovu mladi taj “merch”. To niko kod nas nije radio u okviru jedne emisije. Ja imam ogromnu publiku u regionu, naročito i dijaspora, ljudi nam pišu, to im je nekako dodir sa domovinom i voleo bih da imaju tako nešto preko čega ćemo da se povežemo – ističe voditelj.

Matija je krenuo u školu, kako se sada kao porodica nosite sa svim tim što se dešava?

– Meni je žao klinaca i ovog vremena u kom živimo, vanredno neko vreme, njemu je lepše da bude sa drugarima u školi nego onlajn. Generalno, za školu je zadužena mama, on ide u francusku školu, a ja francuski ne znam ni da beknem (smeh). Tako da je mama zadužena za to, ja sam za ovako neke stvari, matematika i tako to, a mama je za sve ostalo, pa morate ipak nju da pitate za takve stvari.

Ognjen Amidžić, Foto: N.V.

Ti deluješ kao čovek koji ima sve – divnu porodicu koja te podržava, jednu od najgledanijih emisija u zemlji, a šta je ono što Ognjenu Amidžiću fali?

– Uh, dobro pitanje, a ja ne znam da li imam odgovor. U ovom trenutku mi fali još dece, eto to bih voleo da imam iskreno, hvala na ovim lepim rečima i tačno je sve to. Fali mi da imamo svi zdravlja, jer samo to je na kraju bitno, u životu kad podvučeš crtu pitaš se da li si bio srećan, a džabe sve ako nisi srećan i nisi zdrav. Gde god bio, šta god radio, nema nikakvu svrhu ako nisi srećan i zdrav – zaključio je voditelj.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike